Με μία αποχώρηση ολοκληρώνονται τα live της Παρασκευής του House of Fame και όπως κάθε εβδομάδα έτσι και αυτή τη φορά ακόμα ένας παίκτης αποχώρησε από την μουσική ακαδημία.

Αυτή την εβδομάδα, οι τρεις υποψήφιοι που κλήθηκαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον μουσικό διαγωνισμό ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιώργος Ντίνος.

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα ένας από τους σπουδαστές του House of Fame αποχώρησε από την ακαδημία, μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αυτή την εβδομάδα, οι τρεις υποψήφιοι που κλήθηκαν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον μουσικό διαγωνισμό ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιώργος Ντίνος.

Οι καλλιτέχνες ερμήνευσαν τα τραγούδια τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όμως οι κριτές δεν έμειναν απολύτως ευχαριστημένοι, αφού οι παρατηρήσεις ήταν πολλές. Λίγο πριν από το τέλος του live, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το όνομα του διαγωνιζόμενου που θα μαζέψει τα πράγματά του και θα αποχωρήσει οριστικά από το show.

Ο λόγος για τον Μηνά Τσουκάνη, ο οποίος δεν έκρυψε τη θλίψη του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ξέσπασε σε κλάματα.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους έξι σπουδαστές με τη μικρότερη βαθμολογία της βραδιάς από τους κριτές και από αυτούς προέκυψαν οι τρεις νέοι υποψήφιοι.

Η Μαριάννα, ο Γιάννης και Sion είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι, όμως ο Πάνος Μεταξόπουλος πήρε το δικαίωμα που του έχει δοθεί και έσωσε έναν.

«Το σκεπτικό μου είναι ότι κακώς βρίσκεται σε θέση των τριών προτεινόμενων η Μαριάννα.

Αν δεν είχε πάρει τους -4 θα είχε την υψηλότερη βαθμολογία από τους έξι. Είναι αδικία για μένα που πήρε τους -4, οπότε θα τη σώσω».

Τη θέση της Μαριάννας πήρε η Χρύσα.

«Δέχομαι την απόφαση και θα πω όλα για καλό και προχωράμε», είπε η ίδια.