Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρνήτρια κόλλησε κοροναϊό τον Κώστα Σπυρόπουλο και η Χριστίνα Πολίτη έκανε δημόσια έκκληση

Αρνήτρια κόλλησε κοροναϊό τον Κώστα Σπυρόπουλο και η Χριστίνα Πολίτη έκανε δημόσια έκκληση

Η Χριστίνα Πολίτη λέει σε όλους να προσέχουν και να μένουν μακριά από αρνητές του κοροναϊού, γιατί εκείνους (την ίδια και τον Κώστα Σπυρόπουλο) τους κόλλησε γυναίκα που ήταν αρνήτρια του ιού και αντιεμβολιάστρια. Μάλιστα τονίζει ότι η συγκεκριμένη δεν κόλλησε μόνο την οικογένειά της αλλά και άλλους

Δεν πίστευε στον κοροναϊό και όμως κόλλησε τον Κώστα Σπυρόπουλο, τη Χριστίνα Πολίτη και άλλους.

Η Χριστίνα Πολίτη πέρασε δύσκολα με τον κοροναϊό αλλά πλέον είναι καλά. Χθες μάλιστα έκανε την πρώτη της βόλτα covid free όπως έγραψε στην ανάρτησή της.

Στην ίδια ανάρτηση τόνισε πως εκείνη πέρασε τον κορονοϊό στο πόδι αλλά «κάποιος άλλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο» εννοώντας βέβαια τον σύντροφό της, Κώστα Σπυρόπουλο.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, η γνωστή κοσμικογράφος έκανε και σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του φίλου της Βασίλη Ζούλια, με την οποία αποχαιρετούσε φίλη του που έφυγε μόνη της στο νοσοκομείο από κοροναϊό.

Στο σχόλιο αυτό, η Χριστίνα, έλεγε σε όλους να προσέχουν και να μένουν μακριά από αρνητές του κοροναϊού, γιατί εκείνους τους κόλλησε μια γυναίκα που ήταν αρνήτρια του κοροναϊού και αντιεμβολιάστρια. Μάλιστα τόνισε ότι δεν κόλλησε μόνο την οικογένειά της αλλά και άλλους.

Η Χριστίνα έγραψε: «Φοράτε μάσκες και προσέχετε!!! Θα τα γράψω όταν όλα πάνε καλά και στη δική μας οικογένεια! Προσέχετε πολύ! Δεν αστειεύεται- ούτε είναι απλή ίωση!! Ο ένας την περνάει στο πόδι και ο άλλος στο νοσοκομείο με πνευμονία!»

«Χωρίς υποκείμενα νοσήματα .. μην ακούτε βλακείες και μακριά από αρνητές- εμάς αρνήτρια με γιόγκες και αντιεμβολιάστρια μας αποδεκάτισε ( αφού ορκιζόταν πως δεν έχει και έχει κάνει όλα τα τεστ και λάθος μας μεγάλο που τη βάλαμε σπίτι αφού είναι όλα κλειστά) και όχι μόνο εμάς»

Φώτο

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024