Nein, Ursula
Είναι που δεν θέλω να βρίσω άλλο, γιατί τη λυπάμαι έτσι μινιόν που είναι η πρόεδρος της Κομισιόν
Πρέπει να ξέρεις ποια είναι η θέση σου κι αυτό δεν το γράφει κανένα metoo γιατί απλούστατα, η περίπτωσή της Φον ντερ Λάιεν είναι από τα άγραφα. Στα μάτια μου η γυναίκα αυτή διέλυσε προχθές ό,τι συνιστά την ΕΕ με την πρωτοβουλία που πήρε να αράξει στον οντά που της υπέδειξε ο σουλτάνος-ζήτουλας και σ’ αυτό συναίνεσε και ο ευρωφλώρος Σαρλ Μισέλ, αμ πώς. Και πού να ερχόντουσαν και οι λουλάδες με τα πιλάφια και ο πλήρης εκχανουμισμός ημών των ευρωπαίων γυναικών που το πανηγυρίζουμε κάθε φορά που μια γυναίκα παίρνει θέση εξουσίας, τρομάρα μας.
Ας γελάσω αλά τούρκα, έτσι όπως άνοιγε η ψυχή του Μότσαρτ ή και του Μολιέρου, στον καιρό τους. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Γεμάτα τα έργα που έφτιαξαν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό από το trend της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ασχέτως τώρα αν ο επίγονος κοιτάει πώς να πάρει και το χρυσό δόντι του κάθε φουκαρά συμπατριώτη του προκειμένου να γλιτώσει το φαλιμέντο και το πολύ ευρωπαϊκό έθιμο της γκιλοτίνας.
Είναι που δεν θέλω να βρίσω άλλο, γιατί τη λυπάμαι έτσι μινιόν που είναι η πρόεδρος της Κομισιόν. Να της πω ότι δεν φταίει ο Τούρκος που έγινα Τούρκος αλλά η δική της αδιανόητη στάση. Αν ήταν τουρίστρια στην Πόλη, θα το δεχόμουν γιατί καλό είναι να δοκιμάζεις για την πλάκα σου τα έθιμα μιας εξωτικής χώρας, με το εισιτήριο επιστροφής στην τσέπη, εξυπακούεται… Επειδή όμως τυγχάνει να εκπροσωπεί και εμένα που δεν είμαι καθόλου εξωτική, από σήμερα την παύω. Την καθαιρώ βρε παιδί μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Οτι π.χ. θα μπορούσε να τον πνίξει με το μαξιλαράκι του καναπέ;
Οτι θα μπορούσε να του κοπανήσει μια στο καλάμι με τη γόβα της; Οτι αντί για όλα αυτά θα μπορούσε να γυρίσει την πλάτη και να αποχωρήσει επιτόπου; Το αξίωμά της και η Ευρώπη που έχει-είχε την τιμή να εκπροσωπεί όχι απλώς το επιτρέπει αλλά κυρίως το επιβάλλει.
Επιβάλλεται επίσης ένα μικρό τσεκάρισμα στις ευρωπαϊκές αξίες, μπας και έχουν λήξει και τρεφόμαστε πλέον με ληγμένα, εξού κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
- Ιράν: Νέα πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ – Δυο τραυματίες
- Ιράν: Οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ όταν αυτό καταστεί εφικτό, λέει ο Μπέσεντ
- Ιράν: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν για σχεδόν έναν μήνα τις πωλήσεις ρωσικού πετρελαίου
- Ενταση στα Βαλκάνια: Η πολεμική αεροπορία της Σερβίας εξοπλίστηκε με κινέζικους υπερηχητικούς πυραύλους
- Ιράν: Ενσταση Ρωσίας – Κίνας στο ΣΑ του ΟΗΕ για τη νομιμότητα των κυρώσεων
- Το Ιράν «δεν θα κλείσει τα Στενά του Ορμούζ» – Την ένταση προκαλούν οι «αποσταθεροποιητικές ενέργειες των ΗΠΑ»







