Ενοχλημένος ο Σταματόπουλος με τον Βασάλο: «Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό…»
«Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός...»
Στη Φωλιά των Κου Κου μίλησαν ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν και στη χειρονομία του δεύτερου στον αέρα της εκπομπής.
«Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, αλλά φέτος τον τελευταίο μήνα δεν έχω πρόβλημα. Κάποιες φορές δεν μπορώ να στηρίξω τη θεματολογία, τώρα που έχω τη δική μου ενότητα για το Survivor, είμαι μια χαρά. Έχω μια ελευθερία που δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα βρω πουθενά αλλού. Έχω άγχος να παίξουν όλα τα θέματα στην ενότητα που έχω, οπότε προσπαθώ να τους μαζέψω, άκομψα τις περισσότερες φορές» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Ο Παύλος Σταματόπουλος είπε από την πλευρά του: «Ο Κωνσταντίνος μιλάει περισσότερο στην εκπομπή φυσικά. Ο Κωνσταντίνος έχει δύο στήλες με δύο ενότητες, εγώ τίποτα, παρακατιανός. Όταν μου έκανε τη χειρονομία για ησυχία ένιωσα εκνευρισμό, δεν μου το έχει κάνει κανένας».
- Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος σε Παύλο Σταματόπουλο – «Εμείς τι είμαστε εδώ πέρα; Υποχείρια;»
Δείτε το βίντεο:
- Κύπρος: Σάλο προκαλεί η Ολγκίν που αποκαλεί τα Κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου»
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας