«Είναι πολύ σπάνια και εντυπωσιακό μια γυναίκα τραγουδίστρια και μάλιστα στο δημοτικό τραγούδι να συνδυάζει το επίπεδο, την ποιότητα και αυτό που λέμε κλας. Δηλαδή να αγγίζει και το λαϊκό συναίσθημα και την ποιότητα» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για να συμπληρώσει η Κατερίνα Ζαρίφη: «Μια γυναίκα που τραγουδάει δημοτικό υπέροχα, έχει μια τέλεια φωνή αλλά και μια φινέτσα. Αυτό είναι παράδοση. Παραδοσιακό σημαίνει νέο. Και φινέτσα δεν σημαίνει χλιδή, σημαίνει ποιότητα».

Η Γιώτα Γρίβα φανερά συγκινημένη δήλωσε: «παρόλο που ξεκίνησα με άκρως παραδοσιακά τραγούδια, σιγά σιγά μπήκα στο πνεύμα της νεολαίας και μαζί με τον Γιάννη Καψάλη αλλά και άλλους συναδέλφους καταφέραμε να φέρουμε την νεολαία κοντά μας. Αγάπησαν τα νέα παιδιά το δημοτικό τραγούδι».

«Μεγάλη υπόθεση αυτό και ανυπομονούμε να σε απολαύσουμε στη σκηνή και μόλις τελειώσει ο κοροναϊός να έρθουμε στον φυσικό σου χώρο» είπε κλείνοντας ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Η Γιώτα Γρίβα μαζί με τον Γιάννη Καψάλη ερμήνευσαν τραγούδια που αγαπάει ιδιαίτερα το κοινό.

«Για πάρε», «Σαν περπατάς», «Έμαθε ο λαγός», «Μέσα στ’ αμπέλι» και «Αρκαδιανή» είναι ικανά για να ξεσηκώσουν το κοινό του MEGA.