House Of Fame : Ατύχημα για την Ελένη Φουρέιρα, σκόνταψε πάνω στην σκηνή
Το τέταρτο live του House Of Fame είναι στον αέρα με τους σπουδαστές να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να πείσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στην ακαδημία
Το τέταρτο live του House Of Fame είναι στον αέρα με τους σπουδαστές να δίνουν το καλύτερο τους εαυτό για να πείσουν την κριτική επιτροπή και να παραμείνουν στην ακαδημία.
Ο Μηνάς Τσουκάνης, ως υποψήφιος προς αποχώρηση, τελείωσε την ερμηνεία του για το «Έλεγες» κι η παρουσιάστρια Ελένη Φουρέιρα έσπευσε στην σκηνή να τον υποδεχτεί.
Μόνο που δεν υπολόγισε καλά πάνω στην σκοτεινή και γεμάτη καπνούς σκηνή και σκόνταψε πάνω στον εξοπλισμό.
Η ίδια με χαριτολογώντας είπε: «Εγώ θα την φάω την τούμπα κάποια μέρα με τόσα σκηνικά κι απροειδοποίητα».
Ευτυχώς η παρουσιάστρια κατάφερε να σταθεί και να συνεχίσει κανονικά προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο, συνεχίζοντας κανονικά την ροή του σόου.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/3): Πού θα δείτε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Super Cup της Superleague 2
- Πότε ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα για τα σχολεία
- Εύβοια: Μεθυσμένος 44χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας
- Κώστας Σλούκας: Η 300άρα, ο Γιουλ και ο… Παπανικολάου
- Κυριακή η αλλαγή της ώρας – Αύριο, οι δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά
- Σπύρος Σκούρας, ο Έλληνας με το φτωχό υπόβαθρο που κατέκτησε το Χόλιγουντ του 20ού αιώνα


