Ανθή Σαλαγκούδη : Μετά την παραλία του Survivor την περίμενε μια θάλασσα υβριστικά μηνύματα
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ενημερώθηκε για το τι συνέβαινε αφού επέστρεψε στην Ελλάδα
Γνωρίζαμε ότι η παρουσία της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor δεν είχε αφήσει κανέναν ασυγκίνητο, όμως αυτό πια είναι υπερβολή.
Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», η Ανθή αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη συνθήκη επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor 4.
Και αυτό γιατί δεν είχε κλείσει το Instagram της για το διάστημα της απουσίας της, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με… 6 χιλιάδες (!) υβριστικά μηνύματα.
Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος:
«Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε το Instagram της ανοιχτό και όταν γύρισε βρήκε έξι χιλιάδες υβριστικά μηνύματα του τύπου όπου σε πετύχουμε θα…. Και εσύ και η οικογένειά σοy… σε σημείο που όταν επικοινώνησε με την αδερφή της έβαλε τα κλάματα και η Ανθή σκέφτηκε ότι συγκινήθηκε επειδή είχε καιρό να την δει… δεν μπορούσαν να της πουν τίποτα, ήξεραν ότι είχε δημιουργηθεί ένα αρνητικό κλίμα στην Ελλάδα… και ενημερώθηκε όταν ήρθε στην Ελλάδα τι συνέβαινε», αποκάλυψε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
- Ντουμπάι: Οι συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες πριν και μετά την επίθεση της 1ης Μαρτίου
- «Δεν υπάρχει πρόβλημα» εφοδιασμού με καύσιμα στα ελληνικά διυλιστήρια
- Οριστικά στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Μπέτις για τους «16» του Europa League
- Αγωνία για τους εγκλωβισμένους Έλληνες στη Μέση Ανατολή – Χιλιάδες αναζητούν τρόπο να επιστρέψουν
- Προσγειώθηκαν στην Κύπρο τα τέσσερα ελληνικά F-16
- Τρυπανοσωμίαση: Νέα θεραπεία ανοίγει το δρόμο για εξάλειψη της ασθένειας της μύγας τσε-τσε


