Υποκρισία και εργαλειοποίηση των ΛΟΑΤΚΙ+ πολιτών καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΜέΡΑ25
Το ΜέΡΑ25 καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να υποκρίνεται και να εργαλειοποιεί τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες», σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Το ΜέΡΑ25 καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να υποκρίνεται και να εργαλειοποιεί τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες», σχολιάζοντας την ανακοίνωση της κυβέρνησης ότι συστήνεται επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Σταματήστε να υποκρίνεστε
Σε σχετική ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 διατυπώνει έντονες επικρίσεις γιατί «η κυβέρνηση που καταψήφισε τον νόμο επέκτασης αναδοχής παιδιού στα ομόφυλα ζευγάρια, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που επέστησε την προσοχή των πολιτών διότι “βίγκαν, λεσβίες, παγανίστριες και μάγισσες προσπαθούσαν να επιβάλλουν τη λεσβιακή του βιγκανικότητα στους φιλήσυχους νοικοκύρηδες χριστιανούς ορθόδοξους Έλληνες”, η κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Τσιάρα που μας ενημέρωσε ότι “τα παιδιά που μεγαλώνουν με τη φυσική παρουσία και των δύο φύλων και των δύο γονέων είναι παιδιά με λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα”, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που πιστεύει ότι οι διεμφυλικοί θέλουν να αλλάξουν φύλο επειδή υποκινούνται από εξωγήινους στον Υμηττό, αυτή η κυβέρνηση μας είπε ότι “εργάζεται για μια σύγχρονη και δίκαιη Ελλάδα που δεν νοείται να αποκλείει ή να διαχωρίζει τους πολίτες της”».
Το ΜέΡΑ25 απευθυνόμενο στον πρωθυπουργό αναφέρει:
«Κύριε Μητσοτάκη, σταματήστε να υποκρίνεστε και να εργαλειοποιείτε τους ΛΟΑΤΚΙ+ πολίτες. Οι θεσμικές διεκδικήσεις της κοινότητας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταθέσετε νομοσχέδιο προς ψήφιση και η μόνη “εθνική στρατηγική” που χρειάζεστε είναι αυτή που θα σας εναρμονίσει με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα».
- Σάρωσε τη χώρα η φονική κακοκαιρία: Δύο νεκροί, πλημμύρες, παγίδες θανάτου δρόμοι στην Αττική
- Άσε τους influencers να λένε – Μύθοι και αλήθειες για το τρέξιμο
- Κατολίσθηση σε κάμπινγκ στη Νέα Ζηλανδία – Αρκετοί αγνοούμενοι
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442