
Ερωτικά βοηθήματα με εξαιρετικό σχεδιασμό, ισχυρότερη δόνηση και… μεγαλύτερα χαμόγελα
Η γκάμα τεσσάρων κομματιών έρχεται με ισχυρότερη δόνηση και αυξημένη αίσθηση.
Η γκάμα τεσσάρων κομματιών έρχεται με ισχυρότερη δόνηση και αυξημένη αίσθηση.
Από την κυκλοφορία του το 2013, η εταιρεία Smile Makers ήταν πάντα αφοσιωμένη στη δημιουργία προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.
Γνωστή για τη συλλογή δονητών «Vi-Curious», η μάρκα σεξουαλικής ευεξίας έχει αναβαθμίσει την αρχική της γκάμα παιχνιδιών σεξ με γνώμονα τα σχόλια των χρηστών.
«Οι πελάτες μας λένε ότι αγαπούν την προσέγγιση των σχεδίων μας και θέλαμε να το διατηρήσουμε αυτό», δήλωσε η διευθύντρια της εταιρείας Smile Makers, Cecile Gasnault. «Έτσι, παρόλο που έχουμε αυξήσει τη δύναμη των κινητήρων και το μέγεθος των προϊόντων, διατηρήσαμε τις προσεγγίσεις και τις προσδοκίες για να καλύψουμε ένα μεγάλο κοινό, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί», πρόσθεσε.
Οι δονητές Firefighter, Billionaire, Tennis Pro και French Lover φτάνουν σε νέα μοντέρνα σχέδια. Τα τέσσερα στυλ είναι τώρα πιο ισχυρά από ποτέ και έρχονται με αυξημένη αίσθηση. Επιπλέον, τα κομμάτια της γκάμας είναι ενσωματωμένα στην καλύτερη τεχνολογία για να προσφέρουν ισχυρότερες αλλά πιο ομαλές δονήσεις και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος, επιτρέποντας στον χρήστη να το κρατά πιο άνετα.
Αλλού, τα σχήματα των βοηθημάτων έχουν βελτιωθεί για βέλτιστη διέγερση. Για παράδειγμα, το μοντέλο Firefighter διαθέτει στρογγυλή άκρη για πιο απαλή αφή, ενώ ο French Lover διαθέτει μεγαλύτερο σχήμα γλώσσας σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.
Η συλλογή «Vi-Curious» είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του ιστότοπου του Smile Makers και στα καταστήματα των ΗΠΑ.
- Αγορά εργασίας: Τι αλλάζει για τους εργοδότες από τις 7 Ιουνίου
- ΠΣΑΠΠ για τον Μάριο Οικονόμου: «Θρηνούμε και δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν αυτήν την τραγωδία»
- Η καταστροφή του πυραύλου του Μπέζος απειλεί την επιστροφή των Αμερικανών στη Σελήνη
- Ιράν: Διακόπτει τις έμμεσες συνομιλίες με τις ΗΠΑ – Απειλεί να κλείσει και το Στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ
- Νέα Αριστερά: Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ μετά το ρεπορτάζ του in – «Όλα λάθος»
- Παναιτωλικός για Μάριο Οικονόμου: «Η προσφορά και η παρουσία του θα παραμείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη μας»




