Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι - Μέγκαν: Αποκαλύψεις για τάσεις αυτοκτονίας και ρατσισμό από το Παλάτι

Χάρι – Μέγκαν: Αποκαλύψεις για τάσεις αυτοκτονίας και ρατσισμό από το Παλάτι

Αποκαλύψεις - «φωτιά» για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη στάση του απέναντι στη σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι είχε η συνέντευξη που παραχώρησε το διάσημο ζευγάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Σε αποκαλύψεις- «φωτιά» για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη στάση του απέναντι της, σε εξομολογήσεις για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αλλά και στην ανακοίνωση ότι το δεύτερο παιδί που περιμένει είναι κορίτσι προχώρησε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ μιλούν για τους λόγους που τους έφεραν σε ρήξη με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πιο σοκαριστική αποκάλυψη αφορούσε τις τάσεις αυτοκτονίας τις οποίες είπε η Μέγκαν Μαρκλ ότι είχε ενώ ήταν έγκυος στον Άρτσι όταν και είπε στον πρίγκιπα Χάρι «δεν θέλω να ζήσω άλλο».

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, εξομολογήθηκε τις σκέψεις της αυτές στον σύζυγό της τον Ιανουάριο του 2019 με τον Χάρι να την αγκαλιάζει ενώ αντίθετα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν την βοήθησε μολονότι εκείνη το ζήτησε.

Παράλληλα η Μέγκαν Μαρκλ κατηγόρησε εμμέσως τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό αποκαλύπτοντας ότι πριν να γεννήσει τον Άρτσι είχαν γίνει συζητήσεις για το «πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του» με το ζευγάρι να υποστηρίζει ότι η συζήτηση αυτή ήταν ένα από τα καθοριστικά σημεία που οδήγησε στην απόφασή τους για το Megxit και την αποχώρησή τους από την βασιλική οικογένεια.

Από την πλευρά του ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας του, ο πρίγκιπας Κάρολος, είχε σταματήσει να του απαντάει στα τηλέφωνα.

Παράλληλα είπε ότι η οικογένειά του τον είχε αποκόψει οικονομικά στις αρχές του 2020 υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να υπογράψουν τις συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων με Netflix και Spotify γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να στηρίζονται σε ό,τι του κληροδότησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Μέγκαν και Χάρι υποστήριξαν, ακόμα, ότι ξεκίνησαν να σχεδιάζουν το Megxit έξι μήνες μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2018 με την Αμερικανίδα ηθοποιό να παρομοιάζει τη ζωή στο παλάτι του Κένσινγκτον με το lockdown που βιώνουν εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα λόγω κοροναϊού.

Το ζευγάρι αποκάλυψε, επίσης, ότι τρεις ημέρες πριν τον εντυπωσιακό γάμο τους αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μόνοι τους με τον αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι.

Ο μυστικός τους γάμος

Η Μέγκαν επίσης αποκάλυψε ότι τρεις μέρες πριν την τηλεοπτική εκπομπή «Royal Wedding», αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς οικογένεια, με μόνο τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρυ.

Πρόσθεσε ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής τελετής.

Η εξομολόγηση για την αυτοκτονία

Μιλώντας για τις σκέψεις που είχε να βάλει τέλος στη ζωή της η Μέγκαν Μαρκλ είπε:

«Ξέρω ότι θα το έκανα αν δεν το έλεγα σε κάποιον. Απλά δεν ήθελα να ζω πια.

Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη και τρομακτική σκέψη που είχα συνέχεια. Και θυμάμαι πώς ο Χάρι με βοήθησε. Είπα ότι χρειαζόμουν κάποια βοήθεια. Είπα ότι «δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι πριν και πρέπει να πάω κάπου» και μου απάντησαν ότι δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο γιατί αυτό δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό».

Το δέρμα του Άρτσι και ο ρατσισμός

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε, επίσης, μια αναφορά που θα συζητηθεί καθώς εμμέσως κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό.

Όπως είπε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είχε «ανησυχίες» για το «πόσο σκούρο» θα ήταν το δέρμα του Άρτσι δεδομένου ότι η ίδια είναι μιγάς και ο Χάρι λευκός.

Η Μέγκαν Μαρκλ περιέγραψε τον «πόνο» που της προκάλεσαν οι αξιωματούχοι που αρνήθηκαν τον τίτλο του πρίγκιπα στον πρωτότοκο γιό της και κατηγόρησε το Μπάκιγχαμ ότι δεν εξασφάλισε προστασία 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα για τον Άρτσι.

Ωστόσο η Αμερικανίδα ηθοποιός αρνήθηκε να αποκαλύψει με ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας είχε τη συζήτηση για το χρώμα δέρματος του Άρτσι λέγοντας ότι μια τέτοια αποκάλυψη θα είναι «καταστροφική» για το πρόσωπο αυτό.

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος υπήρχε όλη αυτή η συζήτηση ότι «δεν θα του δοθεί ασφάλεια, δεν θα του δοθεί κάποιος τίτλος» και επίσης ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί» ήταν η χαρακτηριστική φράση της Μαρκλ.

Ο καβγάς με την Κέιτ και τα κλάματα

H Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε, επίσης, ότι η Κέιτ Μίντλετον την έκανε να κλάψει λίγη ώρα πριν τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η ίδια, όμως, πρόσθεσε ότι την έχει συγχωρήσει προσθέτοντας ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ της έδωσε λουλούδια για να ζητήσει συγγνώμη.

Η αποκάλυψη έγινε μετά από ερώτηση για μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου ότι υπήρξε ένας καβγάς για τα φορέματα των παρανύμφων.

Η εκδοχή που είχε προκύψει ήταν ότι η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει, με την ηθοποιό να δηλώνει στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι έγινε το ανάποδο.

«Και δεν το λέω για να δυσφημίσω κάποιον γιατί ήταν μια δύσκολη εβδομάδα. Και η Κέιτ συγχύστηκε με κάτι αλλά το διόρθωσε και ζήτησε συγγνώμη.

Και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα. Και έκανε αυτό που θα έκανα κι εγώ αν είχα πληγώσει κάποιον, θα είχα αναλάβει την ευθύνη».

Η οικογένεια μου δεν στήριξε ποτέ την Μέγκαν

Ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πως η βασιλική οικογένεια έχασε πολλές ευκαιρίες για να στηρίξει και να προστατεύσει την Μέγκαν απέναντι στον κίτρινο τύπο.

«Όταν ξεκίνησαν οι ρατσιστικές επιθέσεις στη Μέγκαν από τα βρετανικά ταμπλόιντ περισσότεροι από 70 βουλευτές, Συντηρητικοί και Εργατικοί βγήκαν και επώνυμα στήριξαν την σύζυγό μου.

Ούτε ένας από την οικογένειά μου δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ή δήλωση. Αυτό με πονάει βαθιά. Αλλά για να είμαι δίκαιος επίσης ξέρω πως τα μέλη της οικογένειάς μου φοβούνται μην μπουν στο στόχαστρο των ταμπλόιντ».

Αν ζούσε η Νταϊάνα θα ήταν πολύ θυμωμένη…

Σε ερώτηση της Όπρα για το πως θα αντιδρούσε η πριγκίπισα Νταϊάνα σε όλο αυτό, στην αποχώρηση από την οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε:

«Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε π;aρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με την συζυγό μου και απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ηταν σκληρό για μας αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον»

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024