Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ελισάβετ θα σνομπάρει τη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν - Έτοιμο για αντεπίθεση το Παλάτι

Η Ελισάβετ θα σνομπάρει τη συνέντευξη Χάρι και Μέγκαν – Έτοιμο για αντεπίθεση το Παλάτι

Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ λίγες ώρες πριν τη συνέντευξη - «βόμβα», με αφορμή της Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα παρακολουθήσει την αποκαλυπτική συνέντευξη του εγγονού της, πρίγκιπα Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, που αναμένεται να μεταδοθεί από το CBS το βράδυ της Κυριακής στις ΗΠΑ και την Δευτέρα στη Βρετανία από το ITV.

Ανώτατοι αξιωματούχοι των ανακτόρων χαρακτήρισαν «τσίρκο» την συνέντευξη των Σάσεξ, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Τόνισαν επίσης πως το Μπάκιγχαμ θα ανταποδώσει τα πυρά με νέες αποκαλύψεις για την συμπεριφορά του Χάρι και της Μέγκαν, αν το ζευγάρι κατά την διάρκεια της δίωρης συνέντευξης στον Όπρα κάνει προσωπική επίθεση σε μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Μια πηγή κατηγόρησε το ζεύγος των Σάσεξ πως υποσκάπτουν το έργο της μοναρχίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η διάθεση της βασιλικής οικογένειας είναι η εξής: μπορούν να σκάσουν όλοι και μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας;».

Άλλη πηγή κοντά στην βασίλισσα δήλωσε στους Sunday Times: «Θα διαπιστώσετε την ερχόμενη εβδομάδα πως η Αυτής Μεγαλειότης έχει αρκετά πράγματα να ασχοληθεί. Δεν νομίζω πως θα περίμενε κανείς ότι θα κάτσει και θα παρακολουθήσει την συνέντευξη. Δεν θα το κάνει». Η ίδια πηγή ανέφερε πως «τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτή την περίοδο εστιάζουν την προσοχή τους σε σοβαρά θέματα, όπως tο άνοιγμα των σχολείων από Δευτέρα και η εξέλιξη των εμβολιασμών κατά του κοροναϊού.

Τι φοβάται το Παλάτι ότι θα πει η Μέγκαν

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για «βόμβες» από την 39χρονη Μέγκαν και τον 36χρονο χάρη, οι οποίοι αναμένεται να μπουν σε λεπτομέρειες για τις κακές τους σχέσεις με το Παλάτι και την αποχώρησή τους από τη βασιλική ζωή.

Άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού προειδοποίησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα χρησιμοποιούσε τη συνέντευξη για να κατηγορήσει αξιωματούχους του Παλατιού που αγνόησαν την κλονισμένη ψυχική της υγείας.

Ο/η σύμμαχος του ζευγαριού είπε: «Δεν ήταν εύκολο να δουλέψεις για τη Μέγκαν. Η ψυχική της υγείας ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, γι’ αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να επιτεθεί στο Παλάτι με αυτόν τον τρόπο.

Σε τρέιλερ της συνέντευξης, η Μέγκαν ισχυρίζεται ότι το Παλάτι έπαιξε ενεργό ρόλο στη διασπορά ψευδών για τους Σάσεξ και πως οι βοηθοί της δεν της είχαν να επιτρέψει να μιλήσει στην Όπρα Γούινφρεϊ όσο ήταν ακόμα στη βασιλική οικογένεια. Ο Χάρι προσθέτει: «Ήταν απίστευτα δύσκολο και για τους δυο μας».

Η επίσημη γραμμή από το Παλάτι είναι ότι πρέπει να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και τη σιωπή του. Αν το ζεύγος κυνηγήσει το Παλάτι ως θεσμό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως στοχοποιήσουν συγκεκριμένα άτομα, τότε θα υπάρξει απάντηση.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Μήνυμα ενότητας ώρες πριν τη συνέντευξη «βόμβα»

Λίγες ώρες προτού προβληθεί η πολυσυζητημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Στo μήνυμά της, σύμφωνα με το Reuters, η 94χρονη τόνισε τη σημασία της ενότητας, της συνεργασίας και της στήριξης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Αποτίοντας φόρο τιμής στη σημερινή μέρα, η οποία ειναι αφιερωμένη στις χώρες που άνηκαν κάποτε στην πρώην Βρετανική αυτοκρατορία και διατηρούν στενούς δεσμούς με τη Βρετανία, η Βασίλισσα Ελισσάβετ έκανε λόγο για «βαθιά εκτίμηση της αμοιβαίας στήριξης και της πνευματικής τροφής που λαμβάνουμε μέσα από τις μεταξύ μας σχέσεις» εν μέσω της πανδημίας.

«Όλοι μας συνεχίζουμε να εκτιμούμε την υποστήριξη καθώς και το εύρος των εμπειριών και γνώσεων που προσφέρει η μεταξύ μας συνεργασία. Ελπίζω ότι θα διατηρήσουμε αυτήν την ανανεωμένη αίσθηση εγγύτητας και κοινότητας», ανέφερε η γαλαζοαίματη. Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας έστειλαν επίσης τα δικά τους μηνύματα για τη σημερινή μέρα, επαινώντας το κουράγιο που επέδειξαν οι άνθρωποι στις χώρες-μέλη της κοινοπολιτείας τους προηγούμενους δύσκολους μήνες.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024