Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor η εξάντληση των παικτών φαίνεται πως ρίχνει «λάδι» στη φωτιά, δημιουργώντας ολοένα και συχνότερα εκρηκτικά σκηνικά μεταξύ των παικτών.

Συγκεκριμένα στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης(3/3) ένας έντονος καυγάς ξέσπασε στην μπλε ομάδα και μάλιστα, με τους παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Στον καυγά που έγινε στην καλύβα πρωταγωνιστούσαν ο Σάκης Κατσούλης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όλα ξεκίνησαν με μία ατάκα του James με υπονοούμενα για δήθεν γνωριμίες πριν από το παιχνίδι ανάμεσα στον Πάνο Καλλίδη
και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ακούγοντας αυτά έγινε έξαλλη και άρχισε να μιλάει σε υψηλούς τόνους.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του καυγά αναφέρθηκε και το όνομα του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος νευρίασε τόσο πολύ, που άρχισε να φωνάζει και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τους δύο συμπαίκτες του.

Η Μαριαλένα βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν από τα νεύρα της έβαλε τα κλάματα ενώ φώναζε συνεχώς στο Νίκο Μπάρτζη και τον James Καφετζής “ντροπή σας”.

Ακόμη, η Μαριαλένα νευρίασε και για το γεγονός ότι οι δύο άντρες είπαν μπροστά σε όλους πράγματα που τους είχε εκμυστηρευθεί εκείνη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο: