Ο Κωστής Αλεξάκης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το MasterChef.

Η αποχώρηση του Κρητικού φαίνεται πως έκανε πολλούς συμπαίκτες του να χαρούν, ανάμεσα στους οποίους και ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος μίλησε με βαριά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του.

https://www.youtube.com/watch?v=YlsgWScg-3A

«Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική τίποτα παραπάνω. Δεν ανταλλάξαμε ποτέ βαριές κουβέντες μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε, ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα.

Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν. Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μέσα στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής. Ήταν ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος.

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε θέλω να ξανά έρθει στο σπίτι και ούτε θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Αλλά με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα, αρκεί να μην είσαι ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος», είπε ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Κωστής Αλεξάκης πρόκειται ωστόσο να επιστρέψει σύντομα στο MasterChef, όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό».

Ο Κρητικός θα πάρει φυσικά τη θέση του Πάνου Ράπτη, που αποχώρησε οικειοθελώς από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Όσο για τον λόγο που δεν έχουμε δει τον Κωστή να ξαναμπαίνει στο σπίτι; Αυτόw έχει να κάνει με τον κοροναϊό, καθώς ο μάγειρας μετά την αποχώρησή του έπρεπε να κάνει ακόμη επτά ημέρες καραντίνα.

Μετά το τέλος της καραντίνας θα δούμε τον Κωστή να επιστρέφει στο MasterChef.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο