Όσο το MasterChef προχωράει τόσο ο ανταγωνισμός και οι κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων μεγαλώνουν.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με το χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Ιωάννης λοιπόν που έχει καταφέρει να γίνει αντιπαθής στους συμπαίκτες του ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση και έτσι κλήθηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ωστόσο, ο Ιωάννης Αυλωνίτης, κάνοντας τις δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής δεν έκρυψε πως είναι έξαλλος με πρώην συμπαίκτη του και συγκεκριμένα με τον Κωστή.

«Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική, τίποτα παραπάνω. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες ποτέ μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν» ανέφερε ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

«Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μες στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής.

Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος! Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε τον θέλω να ‘ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι.

Ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Αρκεί να μην είσαι υποκριτής, ψεύτης και ρουφιάνος» συμπλήρωσε στην συνέχεια ο Ιωάννης στην κάμερα του MasterChef.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο