Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Prada και η UNESCO εγκαινιάζουν το πρόγραμμα «Sea Beyond»

Η Prada και η UNESCO εγκαινιάζουν το πρόγραμμα «Sea Beyond»

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα και μια κυκλική οικονομία για τις νέες γενιές. Αυτό είναι το έργο στο οποίο συγκεντρώθηκαν η Prada και η Διακυβερνητική Ωκεανογραφική Επιτροπή της UNESCO, μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2020

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα και μια κυκλική οικονομία για τις νέες γενιές. Αυτό είναι το έργο στο οποίο συγκεντρώθηκαν η Prada και η Διακυβερνητική Ωκεανογραφική Επιτροπή της UNESCO, μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου 2020.

Ο στόχος;

Nα διδάξει στους νέους να υιοθετήσουν πιο βιώσιμες συνήθειες (και μια βιώσιμη καταναλωτική στάση) σε σχέση με τον ωκεανό και τους πόρους του. Αυτό το έργο ακολούθησε την έναρξη της βιώσιμης συλλογής «Prada Re-Nylon» και απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευση της πολυτελής ιταλικής ετικέτας στις φιλικές προς το περιβάλλον προσπάθειές της.

Οι νέοι σε όλο τον κόσμο ενωμένοι για ένα σκοπό

Δάσκαλοι από 10 γυμνάσια σε όλο τον κόσμο (από το Βερολίνο έως το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι) συμμετείχαν σε αυτό το έργο προσφέροντας στους μαθητές τους 4 μαθήματα αφιερωμένα στο θέμα της οικολογικής ευθύνης. Ο στόχος ήταν να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σημασίας του οικοσυστήματος μας, αλλά και της βιομηχανίας μόδας και των πράσινων έργων που αναπτύχθηκαν για τη μείωση της ρύπανσης στον θαλάσσιο κόσμο. Στη συνέχεια, οι μαθητές έπρεπε να δημιουργήσουν μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης με σκοπό τη διατήρηση των καθαρών ωκεανών. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2021. Οι κριτές περιλαμβάνουν, τον Lorenzo Bertelli, διευθυντή μάρκετινγκ της Prada και τον Vladimir Ryabinin, εκτελεστικό γραμματέα της Διακυβερνητικής Ωκεανογραφικής Επιτροπής και τον Βοηθό Γενικό Διευθυντή της UNESCO, και ο Ιταλός συγγραφέας Alessandro Baricco.

Η νικηφόρα εκστρατεία θα μεταδοθεί στα κοινωνικά μέσα και στους ιστότοπους της Prada και της UNESCO. Το γυμνάσιο που κερδίζει θα λάβει επίσης επιταγή 5000 € για να επενδύσει σε εκπαιδευτικό υλικό.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024