Γιατί μένουν εκτός τηλεόρασης για μια εβδομάδα Λιάγκας – Σκορδά
Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα βγει στο τηλεοπτικό αέρα για ολόκληρη την εβδομάδα, 15 έως 19 Φεβρουαρίου,
Θύμα του κοροναϊού έπεσε το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.
Μετά το Your Face Sounds το οποίο είχε αναβάλει την προβολή της πρεμιέρας του στον ΑΝΤ1, τώρα και το Πρωινό τηρώντας το ιατρικό πρωτόκολλο δεν θα βγει στον αέρα.
Πιο συγκεκριμένα, πρόσωπο που βρίσκεται τόσο στην ομάδα του σόου μεταμφιέσεων όσο και σε εκείνη της πρωινής εκπομπής βγήκε θετικό στο τεστ για τον κοροναϊό με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να υποβληθούν σε rapid tests το πρωί της Παρασκευής.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ακόμη ένα θετικό τεστ από πρόσωπο της ομάδας της εκπομπής, το οποίο ωστόσο παραμένει ασυμπτωματικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν θα βγει στο τηλεοπτικό αέρα για ολόκληρη την εβδομάδα, 15 έως 19 Φεβρουαρίου, τηρώντας πλήρως το σχετικό ιατρικό πρωτόκολλο.
- Προβληματισμός σε Αθήνα, ΕΕ για το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ – Αποδέχτηκε την πρόσκληση ο Νετανιάχου που έχει αιματοκυλίσει τη Γάζα
- Βουλή: Με αντιδράσεις η συζήτηση για τη συγκρότηση της διακομματικής για το αγροτικό
- ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε πρόταση στη συζήτηση για διακομματική επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο

