Δεύτερη μήνυση για βιασμό συνταράσσει το χώρο του θεάτρου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου
Και δεύτερη μήνυση κτατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος ηθοποιού για υπόθεση βιασμού, και μάλιστα για αξιόποινη πράξη που δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.
Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
- Αγωνιστική υποδοχή στον Γεωργιάδη που πήγε με μελομακάρονα στο «Έλενα Βενιζέλου»
- Λήγει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας – Τα πρόστιμα και η εξαίρεση
- Επική στιγμή: Ο Βέργος πέτυχε χατ-τρικ και ο Μάτα του γυάλισε το παπούτσι (vid)
- Φως στο Τούνελ: Έρχεται εκτάκτως την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου
- Αγρότες: Μετά από ένα μήνα ο Τσιάρας πετάει ξανά το μπαλάκι στα μπλόκα
- «Φίλισα μερικά κορίτσια και μερικά αγόρια» – Η Κέιτ Γουίνσλετ για τους πρώτους ερωτικούς πειραματισμούς της

