
Δεύτερη μήνυση για βιασμό συνταράσσει το χώρο του θεάτρου
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου
Και δεύτερη μήνυση κτατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας σε βάρος ηθοποιού για υπόθεση βιασμού, και μάλιστα για αξιόποινη πράξη που δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.
Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο μηνυτής δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Μεταξουργείου.
- Στο ντέρμπι της… πολυαθλητικότητας, ο Ολυμπιακός έχει αντίπαλο μόνο τον εαυτό του
- Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός 63-96: Ξέσπασαν οι «πράσινοι»
- Κόρινθος: Μία σύλληψη για τον θάνατο της 43χρονης που καταπλακώθηκε από μπαλκόνι – Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του κτιρίου
- LIVE: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
- Αμερικανοί πράκτορες συνέλαβαν την ανιψιά του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί και την κόρη της
- Σεισμός τώρα στη Θεσπρωτία

