Δεύτερη κορυφαία επίδοση στον κόσμο ο Τεντόγλου
Νέα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Έλληνας άλτης του μήκους πήρε την 2η θέση στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου στο Λιεβέν της Γαλλίας με καλύτερο άλμα στα 8.21μ, που αποτελεί την δεύτερη κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο (την ίδια έχει και ο Αμερικανός Μαρκίς Ντεντί) και την καλυτερη στην ήπειρό μας.
Νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία με 8.25μ, που παράλληλα πέτυχε και την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για το 2021. Τρίτος ήταν ο Σουηδός Τόμπιας Μόντλερ με 8.03μ.
Ο Τεντόγλου θα συμμετάσχει στη συνέχεια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ (12-13/2) και θα ακολουθήσει η συμμετοχή του στο μίτινγκ της Μαδρίτης και βέβαια το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Τορούν της Πολωνίας, όπου θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του από την διοργάνωση της Γλασκώβης.
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ανώτερος ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου (vids)
- Καναδάς: 18χρονος ο δράστης της επίθεσης – Εννέα οι νεκροί, οι πέντε μαθητές
- Χανιά: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συλληφθέντες για τον εμπρησμό με εντολή Ρώσου – Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας