Γεννηματά : Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία
Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.
Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα, επισήμανε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σχολιάζοντας το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο lockdown στην Αττική.
Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει ότι «αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ράβε-ξήλωνε του κ. Μητσοτάκη».
Κάλεσε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση «να σοβαρευτούν πριν να είναι αργά».
«Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα κι όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.
«Θέλουμε την κοινωνία όρθια
Καταλόγισε στον πρωθυπουργό πως «απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και συνωστισμό στα σχολεία».
«Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νεα γενναία μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων κι οχι νεα ημίμετρα», πρόσθεσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε πως «δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζουν με 534 ευρώ και οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλλουν λουκέτο».
«Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχειρήσεις ζωντανές», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
