Ολυμπιακός : Καλά νέα για Μπρούμα
Ο Πορτογάλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, με το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών να είναι καθησυχαστικό
Ατυχος στάθηκε ο Μπρούμα στο αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στο πρώτο ημίχρονο να νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ιβηρας στο 40’ άφησε τη θέση του στον Κώστα Φορτούνη και αμέσως το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών έπεσε πάνω στον 26χρονο εξτρέμ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο τραυματισμός του Μπρούμα δεν φαίνεται να είναι σοβαρός, με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να είναι καθησυχαστικό. Φυσικά, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αύριο (8/2) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις τραυματισμών.
Ο ίδιος, πάντως, κατά την έξοδό του από το φαληρικό γήπεδο τόνισε ότι νιώθει καλά, επιβεβαιώνοντας τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν αύριο, μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.
Εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, ο Μπρούμα θα τεθεί σύντομα και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ποντάρει πολλά στον συμπατριώτη του ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά στο Europa League.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


