Γεννηματά : Ο Σήφης Βαλυράκης υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δημοκρατία
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής, εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Όπως υπογράμμισε η κ. Γεννηματά ο Σήφης Βαλυράκης «υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη Δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη».
«Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη, βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του, την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα» τονίζει.
Αναλυτικά η δήλωση Φώφης Γεννηματά για τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη:
«Η ξαφνική απώλεια του συντρόφου και φίλου Σήφη Βαλυράκη, μας γεμίζει θλίψη» τονίζει η κ. Γεννηματά.
Υπήρξε πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη.
Μαχητής μέσα απο το ΠΑΚ στον αγώνα κατά της Χούντας.
Συνοδοιπόρος του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη πορεία του ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στη μεγάλη νίκη του 1981.
Από όπου και αν υπηρέτησε τη χώρα και την προοδευτική παράταξη , βουλευτής και υπουργός, διακρίθηκε για το ήθος του , την εργατικότητα του, την αφοσίωση στους στόχους της παράταξης και το χρέος στην πατρίδα.
Ειλικρινή συλληπητηρια στην οικογένεια του».
- Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι αναζητούν «πρόσχημα» για στρατιωτική επέμβαση
- Ο Τραμπ υψώνει το μεσαίο δάχτυλο μπροστά στις κάμερες κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσιο
- Ιράν: Κατηγορεί τον Τραμπ ενθαρρύνει την πολιτική αποσταθεροποίηση και υποκινεί τη βία
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα