The Bachelor : Ο Παναγιώτης Πέτσας του GNTM θα είναι ο…Bachelor 2 ;
Ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο
Το «The Bachelor» έριξε πριν από λίγες ημέρες τίτλους τέλους, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να επιλέγει για σύντροφό του τη Νικολέττα Τσομπανίδου.
Αμέσως μετά τον τελικό ανακοινώθηκε ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο.
Ποιος θα είναι ωστόσο ο δεύτερος Έλληνας Bachelor;
Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει έντονες φήμες που ήθελαν την παραγωγή του «The Bachelor» να έχει προτείνει τον Παναγιώτη Πέτσα, που γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM».
Ο ίδιος ωστόσο πήρε θέση μέσω Instagram και ξεκαθάρισε πως οι φήμες αυτές δεν ισχύουν.
«Δέχθηκα πολλά μηνύματα για τη φάση με το Βachelor. Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση για να γίνω Bachelor. Όποιος το είπε και το έβγαλε αυτό είναι ψέμα» είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πέτσας.
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; – Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος

