Βόλτα με την μηχανή για Ρασέλ και Δημοσθένη: ζευγάρι ή φίλοι, τελικά;
Πού πήγαιναν έτσι βιαστικά οι πρώην παίκτες του GNTM; Μία μία οι απορίες.
Ο Δημοσθένης Τζουμάνης και η Θεοδώρα Ρασέλ έγιναν γνωστοί μέσα από το ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM 3, που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις σχετικά με το αν είναι μαζί ή όχι, αφού με το που βγήκαν από το παιχνίδι ήρθαν ακόμα πιο κοντά, ενώ μάλιστα κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους τραγούδι.
Όταν μάλιστα έγινε γνωστό πως συγκατοικούν, άρχισαν δικαιολογημένα να φουντώνουν και οι φήμες για το ειδύλλιο!
Το φημολογούμενο ζευγάρι απαθανατίστηε πρόσφατα σε βόλτα του στο Κολωνάκι πάνω στη μηχανή, από τον φακό του gossip.tv.gr. Οδηγός ήταν ο Δημοσθένης και πίσω καθόταν η Ρασέλ.
- Χιλή: Ο πρόεδρος Καστ αποσύρει την υποστήριξη στην προκατοχό του Μπατσελέτ για το αξίωμα της ΓΓ το ΟΗΕ
- Η άνοδος του πετρελαίου «εκτοξεύει» και τη ζάχαρη
- Πετρέλαιο: Μειώνονται οι τιμές του WTI και του Μπρεντ στις ασιατικές αγορές
- Κένυα: Βρέθηκαν 32 πτώματα σε ομαδικό τάφο, ανάμεσά τους «25 νηπίων»
- Ιράν: Ο Μακρόν συνομιλεί με τον Πεζεσκιάν και απευθύνει έκκληση για διαπραγματεύσεις
- Δανία: Επικρατεί η συμμαχία της κεντροαριστεράς, αλλά δεν εξασφαλίζει απόλυτη πλειοψηφία

