Άνθρωποι της οικογένειας του MEGA, ηθοποιοί και ποδοσφαιριστές στην παρέα του Αντώνη Ρέμου
Στην πρωτοχρονιάτικη παρέα του Αντώνη Ρέμου και της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκαν πέρα από γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι του MEGA, κι άνθρωποι της τέχνης αλλά και του ποδοσφαίρου.
Ο κ. Ιορδάνης Χασαπόπουλος, η κυρία Ανθή Βούλγαρη, ο πρωταγωνιστής της πολυαναμενόμενες σειράς του MEGA, «Σχεδόν Ενήλικες», Γιάννης Στάνκογλου, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, η κυρία Δώρα Αναγνωστοπούλου και η κυρία Ράνια Τζίμα.
Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, ευχήθηκε να αφήσουμε πίσω μας το 2020 και όσα έφερε.
«Κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατήσουμε. Αυτά που στερηθήκαμε. Το χάδι, το άγγιγμα, τους δικούς μας ανθρώπους που τώρα καταλάβαμε πόσο αξίζει, να μην το ξεχάσουμε το 2021, να θυμόμαστε την αξία του».
Από πλευράς της η Δώρα Αναγνωστοπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων: «πάντα υπάρχει ένα παραθυράκι ελπίδας, αρκεί να το βλέπουμε».
Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA που έρχεται στις 4 Γενάρη με την υπογραφή της κυρίας Μυρτούς Κοντοβά.
«Μια σειρά που έλειπε εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την ελληνική τηλεόραση. Τα πάντα είναι φυσικοί χώροι, περνάμε πολύ ωραία», σημείωσε.
«Το 2021 θα έχει καλά νέα σίγουρα», ανέφερε ο κ. Χασαπόπουλος.
«Το 2020 μας δίδαξε να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο», είπε η Ανθή Βούλγαρη, με τον Κώστα Φορτούνη να παρουσιάζεται έτοιμος να κλωτήσει το 2020 να φύγει.
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)
- Ο εντερικός – εγκεφαλικός άξονας του σκύλου: Πώς το έντερο επηρεάζει το άγχος, τη συμπεριφορά, την ευζωία του
- Το σκίτσο της Έφης Ξένου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
- Το σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου για ΤΑ ΝΕΑ 11/12/25
