Μητσοτάκης μετά τον εμβολιασμό : «Ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» παρουσία του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα
Το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech κατά του κοροναϊού έλαβε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι της Κυριακής ο έλληνας πρωθυπουργός σε μια ιστορική ημέρα για τη χώρα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» παρουσία του καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα.
«Ήταν ανώδυνο» είπε αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου ο κ. Μητσοτάκης, ενώ ευχήθηκε «καλή αρχή» στις νοσηλεύτριες.
«Είναι μια σπουδαία μέρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύω ότι καθώς ο εμβολιασμός θα προχωρά και θα διαπιστώνουμε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές, όσοι έχουν καχυποψία θα πείθονται πως αυτό είναι το σωστό» πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Πιστεύω ότι σήμερα όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες χαμογελάνε κάτω από τις μάσκες τους» είπε επίσης ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι στόχος είναι τους επόμενους μήνες να εμβολιαστεί η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων.
«Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας… και να μπορέσουμε αυτή την εμβληματική χρονιά που ξεκινά, οπότε συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, να γράψουμε νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της χώρας μας» είπε ακόμη.
Δείτε το μήνυμά του
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ
- AI: To Χόλιγουντ καταγγέλει εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης για «κλοπή» δημιουργικού έργου
- Τραμπ: Ολοι όσους πέρασε «γενεές δεκατέσσερις» στο Νταβός
- Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Euroleague μετά την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής
- Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία – Αισθητός και στη Μυτιλήνη


