Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έρανος διασημοτήτων για να διασωθεί το West Bank Café

Έρανος διασημοτήτων για να διασωθεί το West Bank Café

Για τη διάσωση του West Bank Café θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων, ένας μαραθώνιος έρανος καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα του κλεισίματος λόγω της πανδημίας

Διασημότητες όπως οι Pete Townsend, Chita Rivera, Nathan Lane, Matthew Broderick και Melissa Rivers,  ενώνουν τις δυνάμεις τους για σώσουν το στέκι του West Bank Café.

Για την διάσωση του West Bank Café θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων, ένας μαραθώνιος έρανος καθώς βρίσκεται στα πρόθυρα του κλεισίματος, λόγω της πανδημίας.

Tomorrow is the day! Our Christmas Day telethon starts at 12 pm and we have an incredible list of performers. Join us! ❤️ To watch go to https://www.savewestbankcafe.com/

Δημοσιεύτηκε από West Bank Cafe στις Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020

Ο Αλ Πατσίνο, όπως μεταδίδει σχετικά το ΑΠΕ, μιλώντας για το εστιατόριο στο Page Six μεταξύ άλλων είπε:

«Το «West Bank Café» πάντα σήμαινε πολλά για μένα. Είναι εκεί στη μέση των πάντων και είναι ανοιχτό σε όλους. Είναι πολύ παρήγορο να γνωρίζεις ότι είναι εκεί».

«Το φαγητό είναι πάντα φρέσκο και καλό, η ατμόσφαιρα ζεστή και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάθε βράδυ στο κάτω μέρος πραγματοποιούνται διάφορες παραστάσεις και μίνι-παιχνίδια.

Το να χάσουμε ένα μέρος σαν αυτό θα ήταν μια απώλεια για τη μεγάλη μας πόλη. Για μένα, είναι ένα ορόσημο… μέρος, από τα λίγα, που δίνει την ταυτότητά μας στην πόλη – χαμηλών τόνων, αλλά της Νέας Υόρκης».

«Η ατμόσφαιρα είναι η σωστή με τα παράθυρα ανοιχτά… Υπήρχαν νύχτες που καθόμασταν εκεί βλέποντας το χιόνι να πέφτει έξω.

Υπάρχουν μέρη που έχουν ατμόσφαιρα, το «West Bank Café» έχει μια ατμόσφαιρα και η ατμόσφαιρα είναι απλή και ζωντανή…».

Ο έρανος στοχεύει να εξοφλήσει το χρέος του 2020 που προκλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας και να πληρώσει το ενοίκιο της Δυτικής Όχθης για το 2021 για να του δώσει χρόνο να σταθεί στα πόδια του.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024