Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Leeds United : Η ομάδα που σκόραρε και έκανε ένα σκυλί να αντιδράσει φανατικά - Βίντεο

Leeds United : Η ομάδα που σκόραρε και έκανε ένα σκυλί να αντιδράσει φανατικά – Βίντεο

Ο Paul είπε ότι η αντίδραση στο βίντεο ήταν «τρελή» - με χιλιάδες υποστηρικτές να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν το υπέροχο βίντεο

Η Bee-Μέλισσα – ένα δέκαχρονο κόλλεϊ που ήταν κωφό από τη γέννησή του – έχει «πρόσθετες δυνάμεις» σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, Paul Lacey και μπορεί να κατανοήσει πότε σημείωσε σκορ η Leeds United.

Δεν αγαπά τίποτα περισσότερο από το να παρακολουθεί το σκορ των Λευκών – με τους «κανονικούς» εορτασμούς που συνοδεύουν ένα γκολ, ο κανόνας είναι ότι η Bee θα σταθεί και θα κοιτάξει την οθόνη και θα παρακολουθεί κάθε λεπτό της δράσης.

Ο ιδιοκτήτης της Paul – κάτοχος εισιτηρίων σεζόν από το Sawtry στο Cambridgeshire – τράβηξε σε βίντεο την ξεκαρδιστική στιγμή που γιόρτασε ένα γκολ στη νίκη της Leeds United 5-2 επί της Newcastle United χθες το βράδυ.

Ο Paul είπε στο Yorkshire Evening Post «χαρούμενος» μετά τη νίκη : «Παρακολουθεί τακτικά παιχνίδια και ειδικά παιχνίδια της Leeds καθώς παίζουνε σε λευκό, το ίδιο χρώμα με αυτήν. Ξέρει πόσο τρελός γίνομαι όταν σκοράρουμε».

«Γιορτάζει τακτικά όταν σκοράρουμε». Ο Paul είπε ότι η αντίδραση στο βίντεο ήταν «τρελή» – με χιλιάδες υποστηρικτές να ψάχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δουν το υπέροχο βίντεο.

Βίντεο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024