Γιατί οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν τον Παπανδρέου
Θέλησε να κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τη λειτουργία των μουσείων
Σπανίως ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κάνει παρεμβάσεις στη Βουλή. Χθες όμως πήγε στο Κοινοβούλιο για ένα και μοναδικό σκοπό.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», θέλησε να κάνει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού που αφορά τη λειτουργία των μουσείων.
Ο πρώην πρωθυπουργός (οποίος είχε διατελέσει και υπουργός Πολιτισμού) υπερασπίστηκε τη ρύθμιση που προβλέπει μακροχρόνιο δανεισμό, έως και 50 έτη, μουσειακών συλλογών τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στις αποθήκες των ελληνικών μουσείων βρίσκονται χιλιάδες αντικείμενα μεγάλης πολιτιστικής αξίας.
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
- Google: Κάτι αλλάζει με τις επαφές στα κινητά Android – Η έξυπνη…καρτών κλήσεων
- Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, με Καρέρας – Εμπαπέ!
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]

