Η πιο αφράτη ομελέτα δεν χρειάζεται τηγάνι
Λαχταριστή, αφράτη, νόστιμη, η σωστή ομελέτα αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα μιας απαιτητικής ημέρας. Δείτε πώς θα την φτιάχνετε από εδώ και στο εξής.
Η ομελέτα που έχεις γευτεί στο αγαπημένο σου εστιατόριο δεν φτιάχνεται με κάποιον ιδιαίτερα δύσκολο και μπελαλίδικο τρόπο όπως μπορεί να νομίζετε. Απλώς…ξεχάστε το τηγάνι και βράστε-καλά διαβάσατε- τα αυγά σας, με την λογική των ποσέ. Η ομελέτα που θα σερβίρετε θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Μπορείτε μέσα (αφού την ετοιμάσετε) να βάλετε τυρί, ζαμπόν ή λαχανικά. Ακόμα και σκέτη όμως, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, είναι όνειρο.
Δοκιμάστε την συνταγή βήμα βήμα όπως θα την δείτε στο παρακάτω βίντεο:
- Στην τελική ευθεία για τις Πανελλαδικές – Πότε κλείνουν τα σχολεία, τι θα γίνει στις ευρωεκλογές
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/5): Πού θα δείτε τα Παναθηναϊκός-Μακάμπι και Παρί-Ντόρτμουντ
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για τα ΝΕΑ 7/5/2024
- Εύβοια: Συνελήφθη άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του έπειτα από καυγά
- Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)
- Οι λαμπερές εμφανίσεις στο Met Gala – Ποιοι έκλεψαν τις εντυπώσεις