Ολυμπιακός : Αρνητικά τα τεστ κοροναϊού ενόψει της αναμέτρησης με την Πόρτο
Κανένα κρούσμα κοροναϊού στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τους Πορτογάλους στο Φάληρο
Ευχάριστα νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς από τον έλεγχο που έγινε δε βρέθηκε κάποιο κρούσμα κοροναϊού.
Άπαντες στις τάξεις των Ερυθρολεύκων πέρασαν από τεστ κοροναϊού, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της UEFA, ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης του Champions League με την Πόρτο στο Φάληρο.
Όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει την προετοιμασία του για το κρίσιμο ματς με τους Πορτογάλους του Κονσεϊσάο.
Σήμερα στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς πριν από την αυριανή αναμέτρηση με τους Δράκους.
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στους τρεις πόντους και θέλουν να κλειδώσουν την πρόκριση στους «32» του Europa League.
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026
- Οι ΗΠΑ ζητούν από την Κίνα να δείξει «αυτοσυγκράτηση» σε σχέση με την Ταϊβάν
- Από τον Μασκ μέχρι τον Κίμελ: Οι πιο εκρηκτικές διαμάχες του Τραμπ το 2025
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]




