ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης : Οι ευθύνες της για την πανδημία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς
«Aν ήθελαν να τηρήσουν το νόμο και να επιβάλλουν πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων προστασίας, ας πήγαιναν την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα να δουν τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του
Επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο την πανδημία αλλά και την απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Όπως επίσης είναι προφανές πως η πανδημία και οι δραματικές εξελίξεις από την αδράνεια της κυβέρνησης στην προετοιμασία της χώρας και του ΕΣΥ, δεν επιτρέπουν μαζικές συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που θέτουν σε κίνδυνο την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης και η ΕΛ.ΑΣ έχουν δικαίωμα να καταστρατηγούν το Σύνταγμα, δήθεν για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Εξάλλου, αν ήθελαν να τηρήσουν το νόμο και να επιβάλλουν πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων προστασίας, ας πήγαιναν την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα να δουν τον κ. Μητσοτάκη».
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει σημειώνοντας τα εξής :
«Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από ακροδεξιούς και αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς».
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
- Προβλήματα από τον χιονιά στην ορεινή Αιτωλοακαρνανία – Απεγκλωβίστηκε λεωφορείο με μαθητές κοντά στο Λαμπίρι
- Europa League: Η Μπολόνια προκρίθηκε στα προημιτελικά από τον ιταλικό «εμφύλιο» (4-3 στην παράταση)
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Γιορτή σήμερα 20 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
