Η… μπουγάδα του συζύγου της Μέρκελ
Όλα ξεκίνησαν όταν η Άγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο για τη σχέση της με την τεχνολογία
Διάθεση για χιούμορ είχε η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην τεχνολογική σύνοδο που φιλοξενήθηκε σε χώρο της Καγκελαρίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Άγκελα Μέρκελ ρωτήθηκε από μία δημοσιογράφο για τη σχέση της με την τεχνολογία.
«Τι είδους έξυπνη τεχνολογία έχετε στο σπίτι σας; Πότε λειτουργεί το πλυντήριό σας;» ήταν η ερώτηση με την απάντηση της καγκελαρίου να είναι αφοπλιστική.
«Για να είμαι ειλικρινής, ο σύζυγός μου ασχολείται με αυτά. Εκείνος το βάζει (το πλυντήριο)».
«Το βράδυ ελπίζω» της ανταπάντησε η δημοσιογράφος. «Για να το βάλουμε το βράδυ θα χρειαζόμασταν πιο χοντρούς τοίχους για να μην το ακούω να λειτουργεί συνέχεια» αποκρίθηκε η κ. Μέρκελ.
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ δεν θέλουν να καταστρέψουν τις υποδομές του Ιράν – «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ»
- Σημαντικά ευρήματα από το ναυάγιο του πλοίου «ΜΕΝΤΩΡ» στα Κύθηρα
- «Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα θα αποτελέσουν Βέσελι, Ερνανγκόμεθ και Φαλ»
