Η δημιουργός του Fleabag, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, σκηνοθέτησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Savior Complex» της Phoebe Bridgers.
Πρωταγωνιστής είναι ο ανερχόμενος Paul Mescal που γνωρίσαμε από την επιτυχημένη σειρά Normal People.
Στο βίντεο της Bridgers, που πρόσφατα προτάθηκε για τέσσερα Grammy, εμφανίζεται και ένα μικρό κουτάβι. Το «Savior Complex» είναι το τελευταίο single από το άλμπουμ «Punisher» της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού.
Ο Mescal υποδύεται έναν μυστήριο χαρακτήρα, γεμάτο ψεύτικες ουλές που για κάποιον επίσης μυστήριο λόγο κλέβει ένα αυτοκίνητο καταλήγει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου παρέα με το κουταβάκι.
Η Bridgers επικοινώνησε για πρώτη φορά με την Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ κατά τη διάρκεια του lockdown εκφράζοντας τον θαυμασμό της για την πολυτάλαντη Βρετανίδα ηθοποιό, παραγωγό και σεναριογράφο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.