Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Voices of Fire» - Ο Φάρελ Γουίλιαμς ανακαλύπτει τα νέα ταλέντα της γκόσπελ

«Voices of Fire» – Ο Φάρελ Γουίλιαμς ανακαλύπτει τα νέα ταλέντα της γκόσπελ

Η νέα σειρά του NETFLIX παρακολουθεί τη γενέτειρα του Φάρελ Γουίλιαμς καθώς οικοδομεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Φάρελ Γουίλιαμς το τελευταίο trailer της σειράς «Voices of Fire» (Φωνές της Φωτιάς), μιας σειράς για την ανακάλυψη στην πόλη Hampton Roads της Πολιτείας της Βιρτζίνια ταλέντων για χορωδία.

«Το  Voices of Fire παρακολουθεί τη γενέτειρα του Φάρελ Γουίλιαμς, καθώς οικοδομεί μια από τις πιο εμπνευσμένες χορωδίες γκόσπελ» σημειώνει σε σχετική του ανακοίνωση το Netflix, στο οποίο η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου.

«Ο Επίσκοπος Εζέκιελ Γουίλιαμς, θείος του Φάρελ και αξιοσέβαστη μουσική ευφυΐα της περιοχής, μαζί με την ομάδα του σημαντικών πρώτων φωνών σε χορωδίες γκόσπελ, θα εξορμήσουν στο Hampton Roads για να εντοπίσουν ταλέντα που προς ώρας δεν έχουν ανακαλυφθεί.

Πιστεύοντας ότι οι διαφορετικές ιστορίες του καθενός/καθεμιάς μπορούν να δώσουν ένα μεγαλύτερο νόημα στη συλλογική φωνή τους, ο Επίσκοπος και η ομάδα του θα αναζητήσουν ανθρώπους όλων των ηλικιών, εθνικοτήτων και παρελθόντων».

Η έξι επεισοδίων σειρά, είναι οργανωμένη σύμφωνα με το ΑΠΕ όπως πολλοί άλλοι διαγωνισμοί μουσικής, με τον Φάρελ Γουίλιαμς, τον Επίσκοπο Εζέκιελ και μια ομάδα κριτών να δίνουν σε κάθε έναν συμμετέχοντα «μία ευκαιρία» να αποδείξει ότι έχει το ταλέντο να συμμετάσχει σε χορωδία γκόσπελ.

Επιπλέον, στη σειρά γίνεται κατάδυση στο παρελθόν των τραγουδιστών, πολλοί από τους οποίους ξεπέρασαν προσωπικές δυσκολίες πριν βρουν τη γαλήνη στο γκόσπελ.

Ο ίδιος ο Φάρελ Γουίλιαμς, ο οποίος έχει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού στη σειρά, μοιράστηκε προσφάτως μια ερμηνεία του «At Last» της Έτα Τζέιμς από τις οντισιόν της σειράς «Voices of Fire».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024