Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας από τη Lenovo

Lenovo Imagine: Ένας κόσμος γεμάτος κορυφαίες εμπειρίες τεχνολογικής καινοτομίας από τη Lenovo

Παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς στα επαγγελματικά συστήματα

Σε μία μοναδική ψηφιακή εκδήλωση, η Lenovo Hellas μας κάλεσε να φανταστούμε πώς θα είναι το κοντινό μέλλον της καθημερινότητάς μας, στην εργασία, την επικοινωνία και την διασκέδαση, με τη βοήθεια των καινοτόμων συσκευών και τεχνολογιών της εταιρείας.

Στο Lenovo Imagine παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς στα επαγγελματικά συστήματα, καθώς και νέες τεχνολογίες που έχουν δημιουργηθεί για να υποστηρίξουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές άψογα σε κάθε τους βήμα.

Ο κ. Γιάννης Χουρδάκης, SMB Sales Manager της Lenovo για Ελλάδα και Κύπρo, παρουσίασε τις λύσεις που προσφέρει η Lenovo για επαγγελματική χρήση και για εργασία από οπουδήποτε (work form anywhere), που επιτρέπουν σε όλους να είναι παραγωγικοί, ανά πάσα στιγμή. Με τη συμβολή του Γιώργου Χατζηπαύλου και 5 ακόμα stand-up κωμικών που παρουσίασαν καταστάσεις «βγαλμένες από τη ζωή» σε διασκεδαστικά σκετς, είδαμε μέσα από τα μάτια των χρηστών της τεχνολογίας της Lenovo, τον τρόπο που αυτή ενσωματώνεται στην καθημερινότητα τους και τους βοηθά να είναι παραγωγικοί, αποτελεσματικοί και να προσαρμόζονται στη συνεχώς μεταβαλλόμενη πραγματικότητα!

Συγκεκριμένα, είδαμε:

Πως μπορούμε να έχουμε ένα μικρό αλλά πλήρως λειτουργικό home office, που μπορεί να βοηθήσει μια οικογένεια να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της τηλεργασίας, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και παραγωγικότητα με δεδομένους τους περιορισμούς που προκύπτουν από τον περιορισμένο χώρο του μέσου σπιτιού.

Πως ένα ανώτατο στέλεχος σε μία επιχείρηση,  που ταξιδεύει συχνά και η καθημερινότητα της δουλειάς του απαιτεί να είναι σε θέση να εργαστεί από οπουδήποτε, με ταχύτητα και ασφάλεια και άρα χρειάζεται έναν υπολογιστή που να ακολουθεί και να υποστηρίζει τους ρυθμούς του και να του προσφέρει την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια.

Πως μία νέα γενιά – οι millennials – που έως το 2025 θα αποτελεί το 75% του παγκόσμιου ανθρώπινου δυναμικού και είναι η γενιά που είναι always connected, που εργάζεται από παντού και για τους όποιους η τεχνολογία είναι ήδη εδώ για να τους δώσει τα εργαλεία εκείνα που θα τους βοηθήσουν να κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα!

Στη Lenovo η πελατοκεντρική προσέγγιση είναι πάντα βασική προτεραιότητα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κος Χουρδάκης «Στη Lenovo πάντα απολαμβάνουμε τη προσωπική επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, καθώς μας δίνει την ευκαιρία – από πρώτο χέρι- να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, τις προτεραιότητές σας και τους στόχους σας ώστε, εμείς με τη σειρά μας, να σχεδιάσουμε τα κατάλληλα εργαλεία που θα βοηθήσουν να γίνει πραγματικότητα η καθημερινότητα που εσείς επιθυμείτε!»

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024