Η πρώτη τράπεζα αποκλειστικά για ΛΟΑΤ+ πελάτες είναι γεγονός στην Αμερική
Η πρώτη ΛΟΑΤ+ ψηφιακή τράπεζα ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα, μέρος μιας προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών των ΛΟΑΤ+ ατόμων.
Η πρώτη ΛΟΑΤ+ ψηφιακή τράπεζα ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα, μέρος μιας προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών των ΛΟΑΤ+ ατόμων.
Η Daylight, η νέα πλατφόρμα, δήλωσε ότι έχει αναπτύξει εργαλεία και περιεχόμενο για να βοηθήσει τους ΛΟΑΤ+ Αμερικανούς να επιτύχουν συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους, όπως την εξοικονόμηση χρημάτων για παρένθετη μητρότητα ή για την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου.
Ο εκπρόσωπος της Daylight, Rob Curtis, δήλωσε ότι τα 9 εκατομμύρια ΛΟΑΤ+ ατόμων έχουν αγοραστική δύναμη 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων.
Interesting example of a challenger bank focused on a specific segment. https://t.co/TUpwUj2GKn
— Alex Johnson (@AlexH_Johnson) November 19, 2020
«Ενώ είναι υπέροχο το ότι οι εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών συμμετέχουν σε πορείες υπερηφάνειας, λίγες είναι αυτές που έχουν απορροφήσει τις κρίσιμες προκλήσεις της κοινότητάς μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Εργαζόμαστε για τη δημιουργία ενός πιο περιεκτικού και προσβάσιμου χρηματοοικονομικού συστήματος … για όσους από καιρό υποεκπροσωπούνται», δήλωσε ο Terry Angelos, ανώτερος αντιπρόεδρος της εταιρείας πιστωτικών καρτών Visa, η οποία υποστηρίζει την προσπάθεια.
There’s a new banking option on the block—built by the LGBT+ community for the LGBT+ community. @joindaylight (formerly Be Money) is the first LGBT+ digital banking platform in the U.S. and its community is now live. Here’s more on this game changing bank. https://t.co/G5tIDLpe5q
— Forbes Advisor (@ForbesAdvisor) November 19, 2020
Η Daylight θα προσφέρει προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες στα προτιμώμενα ονόματα των πελατών, σεβόμενη τον αυτοπροσδιορισμό των πελατών της.
Θα παρέχει επίσης οικονομικούς συμβούλους εκπαιδευμένους να χειρίζονται τις ανάγκες των ΛΟΑΤ+.
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μνημείο κυβερνητικής αναποτελεσματικότητας
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τους μικρομεσαίους, στοχεύει στους συνταξιούχους- Η «κοινωνική συμμαχία» του Ανδρουλάκη και η φυγή προς τα μπρος
- Σισμανόγλειο: «Νοσηλεύτρια σε πανικό φώναζε ‘φωτιά’ – Είχε πάρα πολύ καπνό, δεν μπορούσες να δεις τίποτα»
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 14 περιοχές
- Έρευνα: 7 στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις της
- Από τα ελληνικά νησιά έως τα Τίρανα και τη Βαρκελώνη: Οι διαμαρτυρίες αποκαλύπτουν το τίμημα του υπερτουρισμού στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442