
Μπόλονι : «Δώσαμε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο…»
Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο και στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του.
Στην εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Λάζλο Μπόλονι, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0, για την 9η αγωνιστική της Superleague.
Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του τα έδωσαν όλα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.
«Είμαι χαρούμενος με το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε τα πάντα. Αυτό είναι 1-0 αλλά με βάση αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε. Αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι ότι μας έλειψε η ευστοχία. Πρέπει να ομολογήσω ότι στο συγκεκριμένο αγώνα χάσαμε πολλές ευκαιρίες».
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
- Ανδρουλάκης: Βολές στην κυβέρνηση για την ανακύκλωση – «Έγινε μπίζνα για λίγους»
- Μαθητής ΕΠΑΛ: «Έγραψα δικές μου Πανελλήνιες, απάντησα στα δικά μου ερωτήματα»
- Ο Λουίς Ενρίκε, ο Κιλιάν Εμπαπέ και μία δήλωση που άλλαξε τη φιλοσοφία της Παρί (vids)



