Η καραντίνα δεν είναι για κανέναν μια ευχάριστη κατάσταση από πολλές απόψεις. Τόσο από το θέμα της ανεργίας, της βαρεμάρας, της πλήξης, όσο και από το θέμα ότι απλά λείπουν σε πολύ κόσμο τα πιο απλά και ανθρώπινα πράγματα.

Οι διάσημοι πάντως ως γνωστόν έχουν την τάση να ενημερώνουν το κοινό τους για την καθημερινότητά τους εν μέσω καραντίνας, μοιράζοντας έτσι και το μήνυμα ότι πρέπει να μένουμε σπίτι.

Φώτο

Η κάντρι τραγουδίστρια περνάει τον χρόνο της μαζί με την οικογένεια της, τον σύζυγο και τα δυο τους παιδιά και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη, καθώς τα τελευταία 15 χρόνια λόγω της καριέρας της, δεν είχε ποτέ τόσον ελεύθερο χρόνο για να χαρεί τους αγαπημένους της. Οπότε και απολαμβάνει κάθε μια από τις στιγμές της, καθώς όπως λέει δε θα ξανάρθουν.

View this post on Instagram

A post shared by @best.actors.actresses

Η γνωστή ηθοποιός το έχει ρίξει στα καλλιτεχνικά, καθώς όπως λέει αυτές τις ημέρες τις περνά ζωγραφίζοντας, ράβοντας, αλλά και περνώντας τον περισσότερο χρόνο με την κόρη της. Όπως λέει, ο χρόνος χωρίς πίεση είναι ένα πολύτιμο δώρο.

Της λείπουν πολύ τα πράγματα πριν την πανδημία, οι όποιες καταστάσεις και συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα χαίρεται με το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτήν την περίοδο προσπαθούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Abdul (@paulaabdul)

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, βλέπει πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά όπως λέει και η ίδια της λείπει η γυμναστική, σύμφωνα με το e-daily.gr.