Νίκος Φίλης: Μεμφόμαστε τη Νίκη Κεραμέως για τα προβλήματα στην Παιδεία
Στα προβλήματα της Παιδείας αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης κατά τη χθεσινή ομιλία του κατά την πρόταση μομφής που συζητήθηκε στη Βουλή. Τόνισε ότι η μομφή αφορά τα πεπραγμένα και της υπουργού Παιδείας
Στα προβλήματα της Παιδείας αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης κατά τη χθεσινή ομιλία του κατά την πρόταση μομφής που συζητήθηκε στη Βουλή. Τόνισε ότι η μομφή αφορά τα πεπραγμένα και της υπουργού Παιδείας.
«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, η πρόταση μομφής αφορά προφανώς το σύνολο των υπουργών και πρώτο απ’ όλους τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη» ανέφερε ο κ. Φίλης και συνέχισε: «Μεμφόμαστε την κυρία Κεραμέως για το νόμο της που αύξησε τον αριθμό των μαθητών ανά αίθουσα στα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά. Για το 1 εκατομμύριο παιδιά που έχει στοιβάξει σε υπερπληθή τμήματα. Για τα 100.000 παιδιά σε τάξεις από 26 έως και πάνω από 30 μαθητές. Για τις «δουλειές» που κάνει με την αμερικάνικη πολυεθνική CISCO.
»Που ετοιμάζεται -για πρώτη φορά στα χρονικά- να διεξάγει εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών χωρίς ψηφοδέλτια, αφού, όλες οι παρατάξεις και η ΔΑΚΕ απέσυραν τις υποψηφιότητές τους, καταγγέλλοντας την ηλεκτρονική ψηφοφορία που μεθοδεύει το υπουργείο Παιδείας».
- Συνταγή: Wrap με χαλούμι και χούμους
- Ο Τραμπ απειλεί «να εξαπολύσει την κόλαση» στο Ιράν που θωρακίζει το νησί Χαργκ – Το Ισραήλ εντείνει τις επιδρομές
- Σήμερα η επιχείρηση εξουδετέρωσης της οβίδας που βρέθηκε στην Πεύκη
- «Αξιωματούχοι του Ιράν που διαπραγματεύονται φοβούνται να το πουν» λέει ο Τραμπ
- Γυμναστική: Το εμπόδιο που μας επηρεάζει όλους αλλά δεν το ξέρουμε
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες