Μια μεγάλη συζήτηση για τις συνέπειες του κοροναϊού στη «Βαβέλ» με τον Νίκο Φιλιππίδη
Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και ταυτόχρονα η πανδημία προκαλεί πρωτοφανή υγειονομική κρίση, οι κίνδυνοι του lockdown οδηγούν σε βαθιά οικονομική κρίση
Σε μια εποχή που όλα είναι ρευστά και ταυτόχρονα η πανδημία προκαλεί πρωτοφανή υγειονομική κρίση, οι κίνδυνοι του lockdown οδηγούν σε βαθιά οικονομική κρίση.
Η «ΒΑΒΕΛ» και ο Νίκος Φιλιππίδης, με την βοήθεια ειδικών επιχειρούν να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις αγωνίες των πολιτών.
Στην πρώτη εκπομπή οι καλεσμένοι, ειδικοί και καταξιωμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του, θα αποκωδικοποιήσουν τις συνέπειες και τους κινδύνους του κορωνοιού.
Ο Καθηγητής της Πολιτικής της Υγείας στo London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, ο Καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης.
Πόσο θα διαρκέσει ο αποκλεισμός; Πόσο πιθανός είναι ο κίνδυνος ενός πλήρους lockdown; Πότε θα είναι διαθέσιμα τα εμβόλια; Τι επιπτώσεις έχουν όλα αυτά στην οικονομία και τα εισοδήματά μας; Στην εκπομπή μιλά πρώην ασθενής που βίωσε τη δυσκολία της νόσου ενώ πριν από τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία ο ίδιος δεν δεχόταν την ύπαρξη του ιού.
«ΒΑΒΕΛ» – ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 00:10
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 στις 00:10
Παρουσίαση: Νίκος Φιλιππίδης
Αρχισυνταξία: Γιάννης Αργυρός
#megatv #babel
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)


























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442