Χρυσή Αυγή : Ουρανία και Ζαρούλια βρίζουν και χτυπούν με το αυτοκίνητο δημοσιογράφους
Ως τα θλιβερά ανθρωπάκια που μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι είναι επιλέγουν να «πέσουν» οι χρυσαυγίτες, βιαιοπραγώντας ακόμα και στην τελευταία πράξη της ύπαρξής τους
Ως τα θλιβερά ανθρωπάκια που μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι είναι επιλέγουν να «πέσουν» οι χρυσαυγίτες, βιαιοπραγώντας ακόμα και στην τελευταία πράξη της ύπαρξής τους.
Μέχρι και την στιγμή που ο καταδικασθείς επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης o Νίκος Μιχαλολιάκος έφευγε από το σπίτι του για να παραδοθεί στις αρχές, υποστηρικτές του συνέχισαν την πάγια χρυσαυγίτικη τακτική των τραμπουκισμών.
Περίπου 7-8 άτομα με τις χαρακτηριστικές κουκούλες και τα κρυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης και τραμπούκιζαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.
Μάλιστα, μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ήταν και η κόρη του Ουρανία, φωνάζοντας συνθήματα και βρίζοντας χυδαία τους δημοσιογράφους.
Ακόμα η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια, επιχείρηση να… πατήσει να το αυτοκίνητο δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από τη ΓΑΔΑ για να καλύψουν το γεγονός της προσαγωγής των μελών της εγκληματικής οργάνωσης.
Δείτε βίντεο του in.gr:
- Στη Γερμανία το πιο γερασμένο εργατικό δυναμικό στην Ευρωζώνη
- Οι ευρωπαϊκοί δορυφόροι σε κίνδυνο υποκλοπών από τη Ρωσία
- Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ 3-1: Οι «Πολίτες» αντίπαλοι της Άρσεναλ στον τελικό του League Cup
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε την χρηματοδότηση της Ουκρανίας με την διαδικασία της ενισχυμένης συνεργασίας
- Μπενίτεθ: «Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έγινε αυτό το πέναλτι – Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε»
- Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με buzzer beater η Μπιλμπάο του Βαλβέρδε (2-1) – Πρόκριση και για Σοσιεδάδ (3-2)

