Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Κρίνεται από Κυριακή σε Κυριακή ο Πογιάτος

Παναθηναϊκός : Κρίνεται από Κυριακή σε Κυριακή ο Πογιάτος

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη. Κι αν δεν πάρει αποτέλεσμα; Ο Ντάνι Πογιάτος θα μετράει αντίστροφα

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη σύσκεψη του περασμένου Σαββάτου εξέφρασε κάποιου είδους στήριξη σε προπονητή και τεχνικό διευθυντή. Θα περίμενε όμως και ο ίδιος αγωνιστική βελτίωση από τον Παναθηναϊκό στο ματς της Δευτέρας στο Αλκαζάρ. Αντ’ αυτού; Οι «πράσινοι» ήταν και πάλι τραγικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Φαντασία μηδέν. Αυτοματισμοί μηδέν. Ανάπτυξη του παιχνιδιού κακή. Αργό τέμπο, δημιουργία ανύπαρκτη και για φινάλε; Μια λάθος επιλογή του προπονητή με την είσοδο του Πούγγουρα στο αριστερό άκρο της άμυνας και ένα ακόμα λάθος από τον Φακούντο Σάντσες που στη σέντρα του 87ου λεπτού άφησε τον παίκτη της Λάρισας να κάνει… παρέλαση πίσω του και να σκοράρει σαν σε προπόνηση.Με λίγα λόγια; Όλα λάθος για έναν Παναθηναϊκό που συν τοις άλλοις κουράστηκε υπερβολικά από το 60’ και μετά. Παρά το γεγονός πως το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι ήταν 15 μέρες πίσω. Παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε μόλις στα τέλη Σεπτεμβρίου. Δεν είναι φυσιολογική η τόση κούραση. Ούτε είναι φυσιολογικά τα πρόσωπα των παικτών που στα κοντινά πλάνα τους βλέπαμε σαν να παίζουν… ξενερωμένοι. Σαν να βρίσκεται η χρονιά στα βάθη της και εκείνοι να έχουν ξεμείνει από στόχους.

Είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και πρέπει να το λύσει το συντομότερο δυνατό. Είναι άγνωστο αν αυτό μπορεί να το κάνει ο Ντάνι Πογιάτος. Και είναι αμφίβολο αν θα περιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος να… γυρίσει το χαρτί ο Ισπανός.

Χρόνος στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Και η όποια στήριξη μπορεί να υπήρχε στον Ντάνι Πογιάτος, έχει ξεκινήσει να πηγαίνει περίπατο. Αύριο πιθανότατα θα υπάρξει νέο ραντεβού του Αλαφούζου με προπονητή και τεχνικό διευθυντή και εκεί θα υπάρξει τελεσίγραφο: ο Ισπανός προπονητής θα κρίνεται πλέον αγώνα με τον αγώνα. Κυριακή με Κυριακή.

Αν η εικόνα απέναντι στον Άρη είναι και πάλι η ίδια, δύσκολα θα υπάρξει μέλλον για τον Ισπανό προπονητή. Μετά το ματς της τέταρτης αγωνιστικής υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, άρα και χρόνο για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην επόμενη επιλογή του. Όσο νωρίς κι αν είναι, έχει αποδειχτεί στο παρελθόν πως – κυρίως – στις μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει υπομονή. Ούτε χρόνος. Η κλεψύδρα μπορεί να γυρίσει ανάποδα άμεσα. Και αν δεν έρθει νίκη και καλή εμφάνιση με τον Άρη, θα γυρίσει.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024