Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βροχή» από γκολ στα τοπ-5 πρωταθλήματα

«Βροχή» από γκολ στα τοπ-5 πρωταθλήματα

Ο «χορός» των γκολ συνεχίστηκε και αυτήν την εβδομάδα στα τοπ-5 πρωταθλήματα

Γκολ και θέαμα στα τοπ-5 πρωταθλήματα! Όπως μας έχουν συνηθίσει άλλωστε… Ακόμη μια αγωνιστική που τα γκολ μπήκαν με το «τσουβάλι» στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την Premier League να κλέβει την παράσταση ξανά, τη Χόφενχαϊμ να διασύρει με «4αρα» την πρωταθλήτρια και ακαταμάχητη Μπάγερν, τον Ανσού Φατί να «κλέβει» λίγη από τη δόξα του Λέο Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σώζει τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» από την Ρόμα.

Μια αγωνιστική που κυριολεκτικά τα είχε όλα και έδωσε για ακόμη μια φορά πολλά γκολ. Συγκεκριμένα στα 137 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στα τοπ-5 πρωταθλήματα, ο συνολικός απολογισμός είναι στα 417 γκολ!

Ένας εκπληκτικός αριθμός, που κανείς δεν περίμενε πως θα δει πριν την έναρξη της σεζόν, μετά και τις «ατσούμπαλες» ολοκληρώσεις των περασμένων αγωνιστικών περιόδων, αλλά και την έλλειψη προετοιμασίας που είχαν οι ομάδες. Ο αριθμός αυτός μάλιστα, αντιστοιχεί σε 3 γκολ ανά αγώνα, αποδεικνύοντας πως κάθε παιχνίδι δίνει πλούσιο θέαμα…

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024