Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τον Θρύλο στα play off δεν τον αποκλείεις

Ολυμπιακός: Τον Θρύλο στα play off δεν τον αποκλείεις

Ο Ολυμπιακός όποτε βρίσκεται σε play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης προκρίνεται! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 3/3 προκρίσεις στο Champions League και 2/2 στο Europa. Θα συνεχιστεί η εκπληκτική παράδοση στην Κύπρο;

Οι «ερυθρόλευκοι» απόψε στις 22:00 θα αντιμετωπίσουν στην Κύπρο την Ομόνοια, για τη ρεβάνς των play off του Champions League. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε νικήσει 2-0. Αυτό το σκορ οφείλει να υπερασπιστεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας η ελληνική ομάδα.

Η εκπληκτική παράδοση και στις δύο διοργανώσεις

Τα play off είναι η αγαπημένη φάση του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες όποτε βρίσκονται στη συγκεκριμένη φάση παίρνουν και την πρόκριση! Μία παράδοση, την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να συνεχίσουν απόψε, βράδυ Τρίτης.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει 5/5 προκρίσεις από τα play off σε ομίλους Champions και Europa League! Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 3/3 επιτυχίες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και 2/2 στη δεύτερη τη τάξει.

Πάμε να δούμε μία-μία τις προκρίσεις του Ολυμπιακού από τα play offs:

Champions League

2009-10: Σέριφ Τίρασπολ-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Σέριφ Τίρασπολ 1-0

Μία εύκολη πρόκριση στους ομίλους για τον Ολυμπιακό κόντρα στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας. Δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη τη χρονιά η ελληνική ομάδα έφτασε μέχρι τους «16» του Champions League.

2017-18: Ολυμπιακός-Ριέκα 2-1, Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1

Ξανά 2/2 νίκες για τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη η πρόκριση ήρθε με ανατροπή και γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ το γκολ του Μάρκο Μάριν στην Κροατία απλοποίησε αρκετά τα πράγματα.

2019-20: Ολυμπιακός-Κράσνονταρ 4-0, Κράσνονταρ-Ολυμπιακός 1-2

Μία καταπληκτική εμφάνιση, με δύο γκολ του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, στο «Γ. Καραϊσκάκης» έφτανε για να πάρει ο Ολυμπιακός τη σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ρεβάνς στη Ρωσία ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει δύο τέρματα και να οδηγεί στη νίκη με 2-1.

Europa League

2016-17: Αρούκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Αρούκα 2-1

Νίκη στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία, αλλά στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός… ίδρωσε για να καταφέρει. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε 0-1, αλλά στην παράταση οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ και με ισάριθμες νίκες προκρίθηκαν στους ομίλους του Europa League.

2018-19: Ολυμπιακός-Μπέρνλι 3-1, Μπέρνλι-Ολυμπιακός 1-1

Πρώτη πρόκριση σε ομίλους επί Μαρτίνς. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός απέκτησε για μία ακόμη φορά σημαντικό προβάδισμα και στην Αγγλία δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέρνλι, με το τελικό 1-1.

Απόλυτο λοιπόν σε play off για τον Ολυμπιακό, με το 6/6 απόψε να είναι κοντά…

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024