Διχασμένη η Ευρώπη για τις κυρώσεις στην Τουρκία
Δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ερντογάν, προαναγγέλλει ωστόσο την επιστροφή του Oruc Reis στην Ανατ. Μεσόγειο, με τους ευρωπαίους να εμφανίζονται απόλυτα διχασμένοι για το ζήτημα των κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας
Δεν έχει πρόβλημα να συζητήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Ερντογάν, προαναγγέλλει ωστόσο την επιστροφή του Oruc Reis στην Ανατ. Μεσόγειο, με τους ευρωπαίους να εμφανίζονται απόλυτα διχασμένοι για το ζήτημα των κυρώσεων σε βάρος της Άγκυρας.
Αυξάνονται οι ενδείξεις αποκλιμάκωσης ενόψει της 24ης Σεπτεμβρίου που λήγει το τελεσίγραφο της ΕΕ για κυρώσεις στην Τουρκία, ωστόσο οι χώρες μέλη είναι διχασμένες.
Ερντογάν κατά Σακελλαροπούλου
Ο Ερντογάν στρέφει τώρα τα πυρά του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θέλει και διάλογο και το Oruc Reis να συνεχίσει την πειρατεία του.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός στο MEGA
Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, μιλώντας στον Γιάννη Μούτσο, έδειξε ότι στο θέμα Ελλάδας – Τουρκίας έχει, ως προς το θέμα του διαλόγου, την ίδια οπτική με την Άγκυρα.
Η συνέντευξη του Έντι Ράμα θα προβληθεί αύριο στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα.
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις
- Θεσσαλονίκη: 40χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις καταστημάτων σε ένα βράδυ – Βίντεο ντοκουμέντο