Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ξύλο μεταξύ επιβατών σε λεωφορείο για τη χρήση μάσκας

Ξύλο μεταξύ επιβατών σε λεωφορείο για τη χρήση μάσκας

Λίγες ημέρες μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε δύο γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ προβληματίζουν. Λίγες ημέρες μετά τη φραστική επίθεση οδηγού σε δύο γυναίκες, δύο επιβάτες που πήγαιναν από τον Πειραιά στον σταθμό «Δάφνη» ήρθαν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια μικρών και μεγάλων.

Ο νεαρός που καθόταν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, μπήκε μέσα χωρίς να φοράει μάσκα. Αυτό ενόχλησε έναν ηλικιωμένο που στεκόταν κοντά του, και μετά τις πρώτες κουβέντες που αντάλλαξαν σε έντονο ύφος, άρχισαν τα χτυπήματα.

Δίπλα στον νεαρό καθόταν η μητέρα του που μάταια προσπαθούσε να τους χωρίσει. Καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου δεν επεμβαίνει κανένας άλλος. Ο οδηγός συνεχίζει το δρομολόγιό του, με τον νεαρό να προσπαθεί να σκουπίσει τα αίματα από το κεφάλι του.

Σύμφωνα με το «Έθνος» που δημοσιοποίησε το βίντεο του επεισοδίου ο διαπληκτισμός συνεχίστηκε και εκτός λεωφορείου.

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η κ. Αθανασία Παππά, που βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο που έλαβε χώρα το συμβάν.

«Ο ηλικιωμένος κύριος με τον νεαρό ανέβηκαν στην ίδια στάση. Ο νεαρός κάθισε στο κάθισμα. Ο ηλικιωμένος δεν ήθελε να καθίσει.

Ο ηλικιωμένος φορούσε μάσκα, και ο νεαρός όχι. Ο ηλικιωμένος άρχισε να επιτίθεται στο νεαρό με έντονο ύφος. Ο νεαρός δεν υπάκουσε και του είπε ότι είναι δικαίωμά του να μην φοράει μάσκα. Ο ηλικιωμένος κύριος εκνευρίστηκε πολύ, πήγε δίπλα του και είδατε τι έγινε.

Επιτέθηκε ο ηλικιωμένος πρώτος. Το επεισόδιο συνεχίστηκε στο δρόμο. Είδα ότι επιτέθηκε και ο νεαρός και δεν άφησε τον ηλικιωμένο να φύγει», ανέφερε η κ. Παππά.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024