Κοροναϊός: Ισπανίδα θετική στον ιό έσπασε την καραντίνα για να κάνει σερφ
Η νεαρή γυναίκα που ήταν σε αναρρωτική άδεια καθώς βρέθηκε θετική στον κοροναϊό κατά την εξέτασή της θεώρησε καλό να συνεχίσει τη μέρα της κανονικά, κάνοντας διασκεδαστικά για την ίδια πράγματα.
Ισπανίδα που βρέθηκε θετική στον κοροναϊό αγνόησε τις εντολές των γιατρών και έσπασε την καραντίνα για να κάνει σερφ! Ενας γνωστός της που την είδε και την αναγνώρισε ειδοποίησε τις ισπανικές αρχές.
Στην Ισπανία ισχύει ο κανόνας-νόμος. Εάν κάποιος διαγνωσθεί με τον νέο κοροναϊό, θα πρέπει να απομονωθεί στο σπίτι και να παραμείνει σε καραντίνα. Δεν πρόκειται για σύσταση, αλλά για νόμο, ο οποίος τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια. Σε καραντίνα μπαίνουν και οι επαφές του εκάστοτε κρούσματος, έως ότου βγει το αποτέλεσμα του τεστ και αναλόγως αν θα είναι θετικό ή αρνητικό, αποφασιστεί το επόμενο βήμα.
Δείτε το βίντεο από τη σύλληψη της νεαρής Ισπανίδας:
Η νεαρή γυναίκα που ήταν σε αναρρωτική άδεια καθώς βρέθηκε θετική στον κοροναϊό κατά την εξέτασή της θεώρησε καλό να συνεχίσει τη μέρα της κανονικά, κάνοντας διασκεδαστικά για την ίδια πράγματα.
Όμως δεν ήταν η τυχερή της ημέρα. Το πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις ενεργοποιήθηκε και εμφανίστηκαν αρκετές περιπολίες στην παραλία, συμπεριλαμβανομένου ενός προστατευόμενου ατόμου με εξοπλισμό PPE, ο οποίος ήταν αυτός που διατηρούσε την πλησιέστερη επαφή με τη 19χρονη.
Οι πράκτορες είπαν στη νεαρή γυναίκα να βγει από το νερό πολλές φορές. Το ίδιο έκαναν και οι ναυαγοσώστες από τη θάλασσα, αλλά τους αγνόησε και αρνήθηκε να βγει. Τελικά, μετά από αρκετά λεπτά, η γυναίκα αποφάσισε να βγει από το νερό.
Τελικά οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και τη συνέλαβαν για αρκετά αδικήματα, καθώς εκτός από το σπάσιμο της καραντίνας και την έκθεση της κοινωνίας σε κίνδυνο πανδημίας, στη «λίστα» της προστέθηκαν η αντίσταση κατά της αρχής, η έκθεση σε κίνδυνο αστυνομικών και αρκετά ακόμα, τα οποία θα την αναγνώσει ο εισαγγελέας.
- Χαμένη σελίδα από το Παλίμψηστο του Αρχιμήδη βρέθηκε ξανά μετά από 120 χρόνια
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα – 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την 33χρονη σύζυγό του
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/greg-rakozy-eorb_1PkoB8-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442