Αλβανία : 5 νεκροί από τον κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο – Δύσκολη κατάσταση στα νοσοκομεία
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αλβανία το τελευταίο 24ωρο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας.
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Αλβανία το τελευταίο 24ωρο, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον αριθμό των θυμάτων της πανδημίας.
Στα νοσοκομεία
Οπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της Αλβανίας, από τα 803 τεστ που πραγματοποιήθηκαν, επιβεβαιώθηκαν 101 νέα θετικά κρούσματα.
Ολο και δυσκολότερη γίνεται η κατάσταση στα νοσοκομεία καθώς έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των ασθενών.
Το τελευταίο 24ωρο, νοσηλεύονται 178 άνθρωποι, 18 σε μονάδες εντατικής θεραπείας και επτά διασωληνωμένοι.
Εκκληση
Το υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση για τήρηση των μέτρων και σημειώνει ότι για τέταρτη συνεχόμενη μέρα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων είναι μικρότερος από τον αριθμό αυτών που αναρρώνουν.
Πηγή: epiruspost.gr
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- Κικίλιας για νεκρό Λιμενικό στο Παράλιο Άστρος: Τα στελέχη του Λιμενικού ρισκάρουν καθημερινά τη ζωή τους
- Mercosur: Απογοήτευση στην Κομισιόν – Διχασμένο το Ευρωκοινοβούλιο – Η επόμενη μέρα
- LIVE: Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Καρλοβάρσκο
- Νεκρός λιμενικός στο Άστρος – Έπεσε στη θάλασσα να δέσει σκάφος
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!


