Εύβοια : Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην ΕΟ Χαλκίδας-Αιδηψού – Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί
Η Αστυνομία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αστυνομικών.
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, από το 16ο έως το 45ο χιλιόμετρο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Σε ισχύ παραμένει η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό Χαλκίδας–Λεπούρων, στο ύψος της γέφυρας Βασιλικού Χαλκίδας, ενώ επιπλέον υφίσταται διακοπή κυκλοφορίας στις επαρχιακές οδούς Φύλλων–Χαλκίδας & Αφρατίου–Χαλκίδας, λόγω κατάρρευσης των γεφυρών Φύλλων και Αφρατίου, αντίστοιχα.
Η Αστυνομία ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αστυνομικών.
- Deterrents: Το νεανικό εναλλακτικό ροκ γκρουπ στο Temple Athina
- Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονία 50χρονου προέδρου κοινότητας με καραμπίνα
- Mercosur: Υπογράφεται σήμερα η ιστορική συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την ΕΕ
- Παναθηναϊκός: Η… εξαφάνιση του Φαρίντ από τον Αταμάν (vids)
- Πατρινό Καρναβάλι: Σήμερα η επίσημη έναρξη του – Όλες οι εκδηλώσεις
- «Ό,τι δώσαμε δώσαμε», λέει ο Μητσοτάκης εν όψει της συνάντησης με αγρότες – Τι είπε για τις δηλώσεις Ανεστίδη