ΑΕΚ : Πάει για σέντερ φορ από το… πάνω ράφι αν δεν μείνει ο Αραούχο
Αν ο Σέρχιο Αραούχο δεν επιστρέψει τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ, είναι δεδομένο πως η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού από το υψηλότερο επίπεδο.
Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ και μάλιστα ο Ίλια Ίβιτς θέλει να τους κλείσει άμεσα. Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει στο μυαλό του και την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο όσον αφορά τη νέα σεζόν, αφού ο δανεισμός του Αργεντινού φορ τελείωσε και ο παίκτης δεν ανήκει στην Ένωση.
Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μείνει και την επόμενη σεζόν ο Τσίνο, όμως εφόσον δεν είναι δυνατή η επιστροφή του η «Ένωση» θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για να αποκτήσει έναν επιθετικό από το πάνω ράφι για τη θέση του Αργεντινού.
Αυτό αναφέρει η «Ώρα για Σπορ» σε σημερινό δημοσίευμα της τονίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του Αργεντινού επιθετικού, αν και εφόσον αυτός δεν επιστρέψει στην ΑΕΚ θα είναι από το υψηλότερο επίπεδο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν κάποιο όνομα στο «κάδρο».
- ΙΝΣΕΤΕ: Το brand «Ελλάδα» καταγράφει ταχεία άνοδο σε αγορές όπως η Ινδία και η Κίνα
- LIVE: Ηρακλής – Μύκονος Betsson
- Νιγηρία: Τριάντα οκτώ μεταλλωρύχοι νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο μολύβδου
- Μεντβέντεφ – Τσιτσιπάς 0-2: Στέφανος από τα… παλιά και πρόκριση στους «8» του Qatar Open
- Τεττέη: «Με την Πλζεν θα δείξουμε κάτι διαφορετικό – Έχουμε βασιστεί στο πλάνο του προπονητή»
- Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μανιτάκης – Διήμερο πένθος στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ
